Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 657 2148 (soittaa voi myös päivisin ja ilta-aikoihin vaihtelevien työvuorojen vuoksi). Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Koditon kissa Koditon kissa

VARATTU. Olen vuoden ikäinen pieni harmaa tabby-kuvioinen kollipoika, joka kaipaisi sitä omaa loppuelämän kotia ja paljon seuraa.

Minua luultiin aluksi hyvin ujoksi ja tyttöksi, koska olin niin pieni. Mutta hoidin nämä väittämät vääriksi. Olen hyvin seurallinen ja tykkään keskustella päivän asioista. Rakastan rapsutuksia ja tahtoisin vain oman ihmisen, jolle voisin osoittaa rakkauttani!

Toivoisin uudelta kodilta kissakaveria, joka tykkäisi leikkiä, mutta ei olisi liian dominoiva. Tykkään myös koirista, joten mukava koirakaverikin passaisi. Olen kaikki ruokainen ja osaan käydä tekemässä hiekkalaatikolla asiani.

Lapsiakin olen tavannut ja tykkään olla lasten kanssa, toki nopeita liikkeitä saatan varoa. Tarvitsen aktiveettia päiviini, joten seura kelpaa. Kunnon kiipeilypuu on tarpeeseen, sillä kiipeily ja raapiminen on mun lempijuttuja. Leluistakin tykkään, mutta ihmisen kanssa leikkiminen on vielä vähän uutta ja jännää minulle – mutta olen innokas oppimaan uusia asioita!