Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

MIUMAUMOUU heippuliii, täällä olis kaks söpöläistä vailla ruokaa ja rakkauttaa! Olisitko sinä meidän uusi oma ihmisemme? Jos innostuit, sukella sisään ilmoitukseen.

Kaustinen eli kavereiden kesken Kassu tässä morjens! Minä olen kuvissa se mustavalkoinen komistus, ja nyt esittelen meidät molemmat paremmin. Olemme tämmöinen hauska yhteen sulautunut parivaljakko, ja teemme lähes kaiken yhdessä. Syömme, leikimme ja välillä nukummekin yhdessä, suloisesti raitapaita ja smokkitakki kerällä vierekkäin!

Olimme alussa pelokkaita, mutta sittemmin olemme rohkaistuneet hurjasti. Kiehnäämme, kurisemme ja mau'umme päivittäin hoitajillemme, että he varmasti huomaavat meidän olevan paikalla ja menossa mukana! Tiskikoneen täytössä ja kissanruokien laitossa avustamme mielellämme, sekä roskiskaappi tulee tasaisin väliajoin tarkastettua, koska mikäs sen hauskempaa, kun työntää nenu joka paikkaan..

Rakastamme herkkuja, ihan kaikenlaisia kissanherkkuja! Herkkujen ja leikin avulla uskalsimme alkaa luottamaan ihmisiin. Niillä saa meidät myös hyppimään vaikka voltteja – todistettavasti. Viuhkalelut ovat hauskimpia sekä laserlelu – voi jummi kun se on sitten jännä lelu! Sen perässä jaksetaan juosta ja kauan...

Miu? Miu? Täällä Eemeli, Epuksikin kelpaa sanoa. Olen kuvissa tuo pörheä ruskea-raitainen nappisilmä. Olen alkuun varautunut, mutta ajan kanssa ja kärsivällisyydellä pystyn luottamaan. Pidän omasta rauhallisesta nukkumapaikasta ja piilopaikoista joita voi vaihdella. Ruoka-aikaan tulen kerjäämään rapsutuksia ja leikkimään leluilla. Joskus saatan tulla ovelle vastaan kun ihmiset tulevat kotiin!

Pikkulapsiperheeseen emme halua, koska kovat äänet ja nopeat liikkeet jännittävät vielä liiaksi. Siispä rauhallinen elämä, hieman alkuun ujoja kissoja ymmärtäviä ja luotettavia ihmisiä, sekä me ainoina eläiminä talossa – se sopii meille.

Katso leikkimisvideomme!