Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa

Nuori ja kaunis, elämää jo hieman nähnyt, ja nyt tulevaisuudelle uutta suuntaa etsivä, mustiin pukeutuva runotyttö? Näillä sanoilla voisin kuvailla itseäni. Olen ehkä 2, ehkä 4 vuotta – ken tietää.

Boheemista menneisyydestäni sen verran, että olen elänyt kissalaumassa ulkoillen, ja saanut pari pentua. Lasteni isästä en ole maukaissut, enkä tule maukaisemaan sanaakaan. Tiineenä ollessani muutin mammakommuuniin parin muun äitylikisulin kanssa, ja elelimme jonkun aikaa kimpassa pentuinemme. No, nyt pennut ovat jo muuttaneet pois äidin helmoista ja kommuuniaikakin on taaksejäänyttä elämää. Etsin tositarkoituksella loppuelämän kotia, jossa saan hellyyttä ja huomiota.

Nykyisin asun kahden muun kissan kanssa ja aikuinen kissaseura on ihan parasta. Tykkään muista kissoista ja haluan olla osa kissalaumaa, eli muutan vain sellaiseen kotiin, jossa saan kissakavereita. Ihmisiäkin rakastan. Leikin, hehrään ja pusken, tulen syliin ja nukun mielellään samassa sängyssä ihanien ihmisten kanssa.

Jos minua alussa ujostuttaakin, niin herkkujen avulla ujous unohtuu. Leikkiminen on lempiharrastukseni ja tykkään jahdata liikkuvia asioita viuhkoista laservaloon ja palloihin. Olen myös todella kiltti. Mitään luurankoja ei kaapissani ole. Tai no luista puheenollen, hampaideni kunto vaatii seurantaa. Omituisinta minussa on ehkä se, että haluaisin syödä jäätelöä!

Ihmisten mielestä olen hieman ahmatti, omasta mielestäni vain herkkusuu ja hyvän ruoan arvostaja. Uuden kodin tulisi kuulemma sitoutua säännöllisiin ruokinta-aikoihin, eikä ruokatarjoilu voi pelata 24/7. Pyh, sanon minä! Syön märkäruokaa pari kertaa päivässä, ja lisäksi kuivaruokaa, jota ”saalistan”. Tykkään kovasti raksujen metsästämisestä, ja toivon että uudessa kodissa saan jatkaa näitä saalistusleikkejäni.

PS. Minulla on kokemusta ihmisvauvan kanssa asumisesta, mutta ihanteellisin koti olisi kuitenkin suht rauhallinen. Vaikka rakastan leikkimistä, jätän rajuimmat leikit kissakavereidenkin kanssa väliin.