Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Miu mau mou! Olemme supersuloiset syksyllä 2017 syntyneet kissasisarukset Jaska ja Tellu. Etsimme nyt uutta yhteistä kotia.

Vaikka itse sanommekin, niin ulkonäöltämme olemme aika upeita. Jaska on solakka ja pitkäkoipinen mustavalkoinen komistus. Tellu taas on puolipitkäkarvainen pikimusta kaunotar.

Luonteeltamme olemme hiukkasen ujoja, mutta erittäin uteliaita. Olemme sosiaalisia kissoja ja viihdymme hyvin ihmisten seurassa. Silittelystä ja sylissä olosta emme kuitenkaan oikein välitä – ainakaan vielä.

Olemme vauhdikas kaksikko ja leikimme mielellämme yksin, kaksin ja ihmisten kanssa. Pallot ja höyhenhuiskat kuuluvat suosikkileluihimme ja olemme myös melko eteviä erilaisten älypelien kanssa. Hengailemme mielellämme kiipeilypuissa ja tarkkailemme ikkunasta pihan tapahtumia. Toivommekin, että uudessa kodissa meille järjestetään riittävästi hauskaa ja mielenkiintoista tekemistä. Mahdollisuus turvalliseen ulkoiluun vaikkapa lasitetulla parvekkeella olisi myös huippujuttu.

Olemme molemmat hyviä syömäreitä ja monenlainen murkina kelpaa meille. Sisäsiisteyden kanssa ei ole ongelmia. Kouluikäisiin lapsiin olemme tottuneet. Olemme myös pikkuhiljaa tehneet tuttavuutta tilapäiskodin mukavan pienen koiramummelin kanssa. Kovin iso ja innokas koirakaveri saattaisi kuitenkin säikäyttää meidät. Viihdymme niin hyvin toistemme seurassa, että muita kissoja uudessa kodissa ei tarvitse välttämättä olla.

HUOM! Jaskaa ja Tellua koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 045 693 8577.