Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Hei kaikki! Minä olen Panda, arviolta 2014 syntynyt kaunis neiti.

Olen rohkaistunut kovasti sijaiskodissani, ja nykyään kaipaan seuraa, mielellään kokoajan! Siksipä etsin kotia, missä olisi ystävällinen kissakaveri ihmisen lisäksi. Olen FIV-positiivinen, joten kissakaverienkin pitäisi olla FIV+. Kämppikseni Vilias olisi oiva valinta, olemme hyviä kavereita, joten harkitsepa häntä samalla. Enkä muuten pelkää kilttiä koiraakaan.

Hampaani kaipaavat säännöllistä tarkistusta. Lisäksi toinen silmäni on lähes sokea, ja sitäkin on seurattava mielellään vuosittain silmälääkärillä ja tietysti tarpeen vaatiessa useammin.

Nämä eivät minua pidättele, ja olenkin melkoisen utelias ja leikkisä, ja haluan tutkia uusia asioita omaan tahtiini! Minua saa silloin tällöin jo rapsutella, ja voi kuinka se onkaan mukavaa! Olen kuitenkin oman arvoni tunteva, ja aina en halua että minuun kosketaan, ilmoitan siitä kyllä nätisti.

Uuden kodin ehdot vielä tiivistettynä:
- kiltti FIV+ kissakaveri
- kärsivällisyyttä ja ymmärrystä
- rutkasti hyvää ruokaa
- kivoja pikku leluhiiriä

Soitellaan ja jutellaan lisää!
Rakkaudella, Panda