Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Heipähei, täällä kaksi kilpikonnakuvioista ujopiimää, Selva ja Snuva. Kehitymme kaiken aikaa, onneksi täällä hoitopaikassa ovat ymmärtäväisiä ja rauhallisia. Lue lisää jos haluaisit meidän valloittavan sydämesi!

Minä, Selva, voisin esittäytyä ensimmäisenä, sillä olen meistä kahdesta se rohkeampi ja uteliaampi. Ollaan arviolta parivuotiaita tyttöjä. Minua saa nykyisin jopa silittää kun olen ruokakupilla. Kun ihminen vain jaksaa odottaa rauhallisesti, eikä tee äkkinäisiä liikkeitä, niin annan monesti rapsuttaa taikka silittää, samalla aikaa kun syön märkäruokaa.

Vielä en uskalla leikkiä ihmisten kanssa, mutta heiluvat lelut kiinnostavat kovasti ja seurailen tiiviisti kaikkea mitä he tekevät, eli ehkäpä vielä jossain vaiheessa edistyn siinäkin asiassa! Harrastuksiini kuuluu öisin kreisinä sohvalla hyppely, kissamainen oopperalaulanta ja lelujen kurittaminen. Ihmiset ihmettelevät kun öisin käy kova kolina ja höpinä näin pienestä kissasta. Ei koko mutta se into…

Heippuli.. Olen Snuva, ja nyt täytyy kyllä myöntää, että jännittää.. En luota vielä ihmisiin kovin paljoa, ja liikunkin yleensä silloin, kun ihmiset ovat poissa samasta tilasta, tai pitkän aikaa aivan hievahtamatta. Minut erottaa kaveristani Selvasta siitä, että minulla on enemmän valkoista turkissani ja keltaisista silmistä. Luotan kaverini Selvan esimerkkiin: ruokakupilla olen saattanut uskaltautua jo hieman lähemmäksi ihmistä, kun Selva on näyttänyt rauhalliselta ihmisen silitellessä. Minun lempiasioitani ovat suojaiset piilopaikat ja lihaisa, laadukas ruoka, joita toki Selvakin arvostaa.

Täällä Selva taas, haluaisin vielä mainita muutaman asian. Tarvitsemme tulevalta kodilta paljon aikaa ja ymmärrystä arkojen kissojen kanssa toimimisesta, annathan meidän määrätä tahdin, sillä palkitsemme ihmisten kärsivällisyyden, kun olemme siihen valmiita. Ruoka on hyvä motivaattori, ehkäpä ne lelutkin jossain kohtaa.

Alle kouluikäisten lasten perheeseen emme tahdo arkuutemme vuoksi. Koirista ei ole kokemusta, toiset kissatkin ovat vielä arvoitus, mutta ehkä kiltin ja rauhallisen kissan kanssa voisimme tulla toimeen, jolla olisi myös kokemusta muista kissoista. Muutamme vain yhdessä samaan kotiin.

Otathan yhteyttä jos haluaisit päästä tutustumaan näihin valloittaviin kissamaisen ujoihin persooniin Tampereella!

Katso vielä videomme: