Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissa

Snuva tässä mau! Etsin kotia, jossa olisi rauhallinen, ehkä vanhempi kissa seurana.

Ihmiset ovat vielä kovin jännittäviä, mutta kehityn kaiken aikaa, onneksi täällä hoitopaikassa on ymmärtäväisiä ja rauhallisia ihmisiä. Lue siis lisää, jos haluaisit minun valloittavan sydämesi!

Nyt täytyy kyllä myöntää, että jännittää... Olen kotoisin ulkokissapopulaatiosta, joten elämäni alku on ollut mutkikas ja vaarallinen. Tästä syystä luottamukseni ihmisiin on vielä kehitteilä. Olen kuitenkin edistynyt tässä parin vuoden aikana ihan hurjan paljon, joten kehittymistä on luvassa vastedeskin. Luotan kissakaverini Selvan malliin, ja esimerkiksi ruokakupilla olen uskaltautunut lähemmäksi ruokakuppia ja ihmistä, kun Selva on näyttänyt rauhalliselta ihmisen häntä silitellessä.

Kuljeskelen ihmisten parissa sopivalla etäisyydellä, ja tulen aina ruoka-aikana paikalle odottamaan tarjoilua. Minun lempiasioitani ovat suojaiset piilopaikat ja lihaisa, laadukas ruoka. Pidän erityisesti raakalihapullista, joten minulle voisi hyvin sopia täysipainoinen raakaruokailu, sehän olisi myös terveellisintä kissalle, mau. Tirppatöllö ikkunasta katsottuna lukeutuu myös hupeihini, mau.

Asustan tällä hetkellä kaverini Selvan kanssa samassa tilassa, mutta emme ole niin läheisiä että meidän tarvitsisi päästä yhteiseen kotiin. Jaamme sovussa yhteiset tilat ja ruokailemme yhdessä – sovussa kun on parempi olla kuin nokat vastakkain. Omaan myös rauhallisemman luonteen – pidän omasta tilasta ja rauhallisesta elämästä. Uudessa kodissanikin pitäisin samanmoisesta tyylistä. Ymmärräthän myös antaa aikaa ja lukea kissamaista kieltäni oikein, niin uskoisin yhteiselomme sujuvan mallikkaasti. Lähden mielelläni sellaiseen kotiin, jossa kaivattaisiin seuralaista toiselle rauhalliselle ja kissasosiaaliselle kissalle. Uusi kaveri voisi olla ehkä jo jonkin verran elämää nähnyt, villeimmät rallinsa juoksenut vakaa ja turvallinen kattikaveri.

Pienistä lapsista ja koirista ei ole kokemusta, joten toivon pääseväni vain kissakotiin. Rimpautathan adoptiopuhelimeen, niin saatat pian päästä katsomaan minua!

Katso vielä videoni: