Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Olen Rellu, maaliskuussa 2018 syntynyt komea nuorukainen! Olen mustavalkoinen mies täynnä luonnetta, ja ruokahaluni on kyltymätön.

Joskus yöllä nälkä yllättää niin, että käyn tyhjentämässä roskiksen, jos sieltä löytyisi vähän hiukopalaa... Kun saan ruokakupin eteeni, niin huudan riemusta!

Leikkiä jaksan vaikka koko päivän, ja se onkin tapani viettää aikaa ihmisten kanssa. Mikään sylivauva en ole, että mielummin pidetään ne kätöset omalla puolella. Minulla on myös jotain pieniä hengitysongelmia nenässäni, mutta mitään vakavaa ei ole lääkärissä löytynyt, eikä nuuskutus menoani hidasta! Tuhisten eteenpäin! Tilapäiskotini kertoo mielellään lisää terveydentilastani kiinnostuneille.

Sopiva koti minulle olisi aikuisten ja/tai nuorten aikuisten luona. Lapsiperheeseen en sovi, sillä voin nälissäni vaikka läpsäistä ihmistä. Tarvitsen myös seuraa, ja parasta olisi saada koti Sallin kanssa, joka on mukava tyttö täältä samasta tilapäiskodista.