Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Olen Rellu, maaliskuussa 2018 syntynyt komea nuorukainen! Olen mustavalkoinen mies täynnä luonnetta, ja ruokahaluni on kyltymätön.

Joskus yöllä nälkä yllättää niin, että käyn tyhjentämässä roskiksen, jos sieltä löytyisi vähän hiukopalaa... Kun saan ruokakupin eteeni, niin huudan riemusta!

Leikkiä jaksan vaikka koko päivän, ja se onkin mieluisinta tekemistä ihmisten kanssa, joten toivottavasti sinulla on aikaa minulle. Mikään sylivauva en ole, mutta nyt kun olen tutustunut tähän hoitajaani, niin pyydän välillä rapsutuksia ja menen loikoilemaan hänen jalkoihinsa. Ja autan häntä esim. nettiasioissa. Olen muutenkin utelias ja mielelläni seuraan talon tapahtumia melko läheltä.

Minulla on myös jotain pieniä hengitysongelmia nenässäni, mutta mitään vakavaa ei ole lääkärissä löytynyt, eikä nuuskutus menoani hidasta! Tuhisten eteenpäin! Tilapäiskotini kertoo mielellään lisää terveydentilastani kiinnostuneille.

Sopiva koti minulle olisi aikuisten ja/tai nuorten aikuisten luona. Lapsiperheeseen en sovi, sillä voin nälissäni läpsäistä ihmistä tai jopa vähän näykkäistä. Tarvitsen myös lajitoverin seuraa, ja parasta olisi saada koti reippaan nuorehkon kissakaverin luota. Rakastan painimista ja koheltamista. Ota yhteyttä ja katsotaan tulisiko meistä kaverit!