Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Pur! Me ollaan emo Milana ja sen tytär Leena, ja etsimme yhdessä kotia.

Voisi tylsästi todeta, että olen touhukas ja utelias 1-vuotias Leena-neiti, jolla on hieno persoona. On sattunut suuri onni, että olen yhä saanut elellä ja opetella kissana oloa emoni hellässä huomassa. Tulen mielellään paijattavaksi syliin asti ja otan paljon kontaktia. Ihmisten tuijottelun lisäksi seurailen ulkona tapahtuvia asioita innokkaasti ikkunalaudalta.

Milanan kanssa me vietetään hänen kadonnutta nuoruuttaan ja pelataan paljon iltaisin ja öisin. Hippa on meidän yhteinen suosikki. Sen oloista extra-huolenpitoa tarvitaan kuitenkin, että joku muu tarkkailisi meidän syömisiä. Kuten kaikki emot, Milana antaa minun aina syödä ensin, ja senpä takia minulle on alkanut kertyä painoa, kun taas Milana on suhteellisen hoikka.

Olen hyvin orientoituva ja minusta saa takuuvarman kaverin kaikkiin askareisiin nukkumisesta agilityyn. Tämän vuoksi toivoisin loppuelämänkodilta aktiivisuutta.

Minä musta Milana olen emokissa ja huomattavasti pidättäytyvämpi kuin tyttäreni. Olen enemmän tarkkailijaluonne ja seuraan sivusta tapahtumia. Rauhallisuudessani on myös ujoutta ihmisiä kohtaan, joka kumpuaa populaatiomenneisyydestäni. Joku voisikin sanoa että kaipaan rauhaa siinä määrin, etten ehkä sovi lapsiperheeseen. Olen kuitenkin varsin kehityskelpoinen, ja annan silittää, kunhan olet vakuuttanut minut ensin, että olet luottamukseni arvoinen. Helpoiten tässä pääsee alkuun ihan silmien siristelyllä – se on kissojen hymy.

Olisko sinulla tarjota meille ihana loppuelämän koti?