Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Moi! Minä olen komea poika Vilias, arvioivat että olisin syntynyt 2016.

Olen hieman ujo vielä. Täällä sijaiskodissa minulla on kissakavereita, ja pidän kovasti siitä, että on muita kissoja ympärillä. Uudelta kodilta vaadin siis kissakaveria tai useampaa, ja niiden pitäisi olla FIV-positiivisia, koska minäkin olen FIV+. Tykkään kovasti täällä samassa tilapäiskodissa asuvista tyttökissoista Pandasta ja Louisa Maysta – jompi kumpi olisi oikein sopiva kaveri minulle.

Uskallan jo tulla aamuisin ja iltaisin katselemaan, missä ihminen on ja koska se antaa minulle ja kavereille herkkuruokaa. Kauheasti en vielä ole uskaltautunut leikkimään ihmisten nähden, mutta omalla varovaisella tavallani tutkin kyllä kaikkea uutta. Olen uskaltanut käydä haistamassa koiraakin!

Toivottavasti kiinnostuit minusta, ja otat yhteyttä. Vaikka olen kaino, olen aika komea ja huippu tyyppi muutenkin! Terkuin Vilias ❤️