Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Moi! Olemme sisaret eri äidistä, Ramirez (Cruz Ramirez) ja Siri, kauniit kissatyttöset.

Ikää on kertynyt arviolta 5 vuotta, mutta tosiasiassa emme itsekkään muista, koska olemme syntyneet. Olemme elämässämme kokeneet kovia, jonka vuoksi emme vielä luota täysin ihmisiin. Täällä tilapäiskodissa tykkäämme hirveästi emännästä ja siitä pikku pojasta, mutta emme kumpikaan uskalla vielä antaa heidän oikein koskea. Etsimme yhteistä kotia.

Siri on rohkeampi ja nukkuu välillä jaloissa sekä "silittelee" ohimennen hännällä jalkoja. Käsi oikeastaan on se kaikkein pelottavin juttu Ramirezille, se tuo mieleen pahoja muistoja. Puskemme kyllä tuolia, seiniä, piehtaroimme matolla ja kuljemme hännät kietoutuneina toisiinsa yhteen ääneen kehräten. Niin kaipaamme rapsutuksia ja silitystä, mutta jos se olisit sinä, joka saisit sen viimeisen lukon auki, ja pääsisimme nauttimaan loputtomasta huomiosta!

Nyt kun saimme sinut rakastumaan, niin vielä yksi pikku juttu. Ramirezilla on yksi pikku pahe: olen kovasti täällä mieltynyt raapimapuun sijasta tapetteihin, ja jos se ei uuteen kotiin tullessani lopu, niin sinulla pitäisi olla ymmärrystä etsiä minulle sopivaa raapimispuuta. Tai sitten voit olla välittämättä repsottavista tapeteista tai vain maalata seinät.

Yhdessä hännät kietoutuneina, kehräten me kauniit neitoset olemme täydellisiä ❤️

Katso video ja rakastu