Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Myös kaikki pennut pyritään leikkauttamaan ennen luovuttamista; jos näin ei ole, uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan PESUn määräämässä paikassa määräaikana ja PESU kustantaa toimenpiteen. PESU luovuttaa pennut vähintään 14 viikon ikäisinä. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Kurrr, olen erikoiskissa Mysteeri. Saatan näyttää melko tavalliselta maatiaiskissalta, mutta tutustuttuasi minuun huomaat pian, että en tosiaan ole ihan tavallinen.

Minut on arvioitu noin 3-vuotiaaksi ja kooltani olen kompakti hiukkasen alle nelikiloinen pikkuherra. Luonteeltani olen erittäin rakastava, seurallinen ja puhelias. Tungen vähän väliä ihmisten syliin äänekkäästi kehräten ja asetun nukkumaan mahdollisimman lähelle ihmisystäviäni. Pidän huolta ystävistäni myös nuolemalla heidän neniään.

Välillä haluan leikkiä vauhdikkaita saalistusleikkejä. Kissojen lelut ja laserosoitin ovat ihan hauskoja, mutta mieluiten leikin tietysti kielletyillä asioilla, kuten autonavaimilla, kaukosäätimillä ja vinyylilevysoittimen puhdistusharjalla. Myös lenkille lähtevien koirien perässä laahaavat hihnat ovat huippuja! Tilapäiskodin koirat ovat tottuneet kepposiini ja koirista onkin tullut hyviä kavereitani. Muita kissoja kohtaan käyttäydyn kuulemma hyökkäävästi, joten mieluiten muuttaisin talouden ainoaksi kissaksi. Lapsia olen tavannut ja tutustuttuani leikin mielelläni myös heidän kanssaan.

Kaltaisellani erikoiskissalla on tietysti myös erikoisruokavalio. Minulla on todettu munuaisten vajaatoiminta ja syön siihen vaivaan tarkoitettua ruokaa. Tällä hetkellä munuaisten vajaatoiminta ei menoani haittaa, mutta tilanne pitäisi käydä tarkistamassa eläinlääkärissä noin puolen vuoden välein. Onneksi olen nykyään kokenut kuljetuskopassa matkustaja ja reipas asiakas eläinlääkärissä. Minulla on todettu myös astma, mutta ainakin tällä hetkellä oireet pysyvät hyvin kurissa kunhan vessassani käytetään mahdollisimman pölyämätöntä kissanhiekkaa. Keväällä kärsin pitkittyneestä korvatulehduksesta, joka on nyt parantunut. Myös korviani on kuitenkin hyvä tarkkailla hieman tavallista tarkemmin.

Terveysasioiden suhteen minulle ei kenties ole jaettu parhaita kortteja, mutta persoonani on sitäkin hurmaavampi. Minut adoptoidessasi voit heittää hyvästit yksinäisille illoille ja harmaille päiville. Seurassani ei nimittäin taatusti tule tylsää!

HUOM! Mysteeriä koskevat yhteydenotot poikkeuksellisesti ainoastaan numeroon 045 693 8577.