Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissa

Hei ihmiset! Olen Hali, ylväs ja rauhallinen kolli.

Osa hampaistani on jäänyt matkan varrelle, mutta se ei haittaa ruokahalua, syön niin kuiva-, märkä- kuin raakaruokaakin. Ikäni ei ole tiedossa, mutta en varmaan ihan nuorukainen ole. Tulen muiden kissojen kanssa hyvin juttuun, ja koirakin on käynyt kylässä, sitä tarkkailin tuolilta.

Nykyisin olen sosiaalinen ja tykkään silityksistä, kehräilen ja tulen viereen nukkumaan. Alkuun olin arka ja pysyttelin visusti sängyn alla – sinne menen edelleen, jos tulee liikaa hälinää. Minua ei häiritse enää sijaiskotini lapsetkaan, ja vieraiden lastenkin aikana olen välillä esillä. Leikkimisestä en ole innostunut, välillä koitan hieman itsekseni leluja, mutta en ole jahtaamaan vielä lähtenyt – antaa vauhdikkaampien kissakavereiden riehua.

Toiveissa olisi siis rakastava koti ja mukava kissakaveri, niin voin olla oikea Hali-kissa!