Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa Koditon kissa

Emme ota toistaiseksi enempää kyselyitä Kanelista, tutustuthan muihin kotia etsiviin, kiitos! Saisiko olla Kanelia kainaloon? Ehkä ripaus maustetta arkeesi? Silloin apuun saavun minä, pieni unelmaneiti nimeltä Kaneli.

Olen arviolta viisivuotias hienon värinen tyttö. Olen luonteeltani luottavainen ja sosiaalinen, ja nautin kovasti silityksistä ja rapsutuksista ja oman ihmiseni seurasta. Mielelläni käperryn viereesi yöksi nukkumaan ja tervehdin sinua, kun saavut kotiin.

Tykkään jutustella, ja mielestäni on tärkeää kertoa ihmisille, mitä pihalla milloinkin tapahtuu, sillä nämä asiat on hyvä kaikkien tietää. Ja ei hätää, jos olet hajamielinen ja joskus unohdat rapsuttaa, minä voin kyllä muistuttaa! Minun kanssani voit keskustella vaikka mitä. Lempiasioitani maailmassa on hyvä ruoka, päiväunet ja silitykset. Kurr-mäy!

Hoitopaikassa minulla ei ole kissakaveria vaan hyvä koirakaveri. Tulen hienosti toimeen rauhallisen koiran kanssa. Sosiaalisena ja nuorena tyttönä voisin varmasti tykätä myös kissakaverista, kunhan saan rauhassa tutustua.

Olen nyt pakannut pienet matkalaukkuni, valmis muuttamaan ja odotan jo kovasti omaa loppuelämän kotiani. Rimpautapas sinä ihminen tänne PESUlle, niin saat tietää minusta lisää! Jospa sitten ottaisit tämän Kanelin kainaloosi.