Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissaKoditon kissaKoditon kissa

Hei, olemme Miska ja Floyd, ihanat kilppari-siskokset kotia etsimässä tositarkoituksella.

Meidät on pelastettu pihalta kissapopulaatiosta muutama vuosi sitten, jonka jälkeen olemme asuneet ensin hätämajoituksessa ja nyt täällä tilapäiskodissa. Olemme arviolta nelivuotiaita neitoja.

Olemme oppineet hyvin kotikissan tavoille, pissat menee laatikkoon, kynnet teroitetaan kiipeilypuuhun ja kaikella pienellä kivalla tilpehöörillä saa leikkiä. Leikimme ihmisen kanssa sulkahärpäkkeillä, naruilla ja palloilla. Silittelyyn vasta opetellaan, mutta varmasti omassa kodissa ajan kanssa senkin ihanuuden opimme. Namit ja ruoka kyllä kelpaa ihmisiltä – sitä osataan myös vaatia.

Tulemme muiden kissojen kanssa toimeen, mutta olemme varsin tiivis oma pieni laumamme, joten muihin kissoihin tutustumiseen tarvitsee varmasti aikaa.

Tule tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää, tilapäiskotimme ottaa mielellään kaikki meihin ihastuneet vastaan!