Kissat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat, yli 5 kk ikäiset kissat on sirutettu, rokotettu, FIV- ja FeLV testattu, sekä steriloitu/kastroitu. Alle 5 kk ikäiset pennut on sirutettu, rokotettu sekä FIV- ja FeLV testattu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan kissan Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen. Yhden kissan luovutusmaksu on 140 € ja kahden 240 € yhteensä. Kissat majailevat tilapäiskodeissa Pirkanmaalla, pääasiassa Tampereella, osa Tampereen ympäristökunnissa.

Useimmat kissat etsivät kotia, jossa olisi niille kissaseuraa, koska sisäkissa vaatii paljon aktivointia. Jotkut kissoista ovat jo kiintyneet niin toisiinsa, että ne etsivät yhteistä kotia. Osa kissoista luovutetaan ainoaksi kissaksi, jos hoitopaikassa on havaittu, että se viihtyisi parhaiten yksin. Tämä lukee usein kissan kuvauksessa. Pentuja ei luovuteta oletusarvoisesti ainoiksi kissoiksi, vaan ne tarvitsevat usein lajitoverin seuraa. 

FIV (kissan immuunikato) »

Huom! Otamme kissoista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse numerossa 045 657 2148 (ei tekstiviestejä, vastaajaviestejä tai sähköposteja)! Soittaa voi päivällä ja illalla, arkena (lukuunottamatta perjantaita) ja viikonloppuna. Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen – vastaamme heti, kun pystymme.

Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tarkista yhteystiedot-sivulta, mihin voit olla yhteydessä muissa kissoihin liittyvissä tilanteissa.

Koditon kissa Koditon kissa

Oon parivuotias, tutkimaan innokas, sain nimen seuraavan: Sanne! Olen arviolta vuonna 2017 syntynyt, pieni ja ihan hävyttömän kaunis tyttökissa.

Sinäkin varmaan jo lumouduit isoista, vihreistä silmistäni? Käytän niitä söpön pikku miukumaukuni ohella saadakseni tahtoni läpi. Olen ainakin yhdet pennut jo pyöräyttänyt, mutta ne päivät ovat nyt takanani ja panostan innolla tulevan seikkailukissani uraan ilman omia lapsia. Olen tosi kiltti, utelias, leikkisä ja seurallinen kissa.

Tykkään kissakavereista, ja sellaisia tuleekin ehdottomasti löytyä myös loppuelämän kodistani – täytyyhän sitä kunnon tytöllä rikostovereita olla! Jos kissasi on seurallinen ja hyväksyy uudet toverit helposti, tulemme varmasti nopeasti toimeen. Vastaani on kuitenkin tullut myös kämppiksiä, jotka eivät heti ole minusta heti tykänneet, ja silloin saatan mennä puolustuskannalle. Uuden huoltajani tuleekin olla kärsivällinen ja hoitaa tutustuttaminen maltilla, jotta kaikki menee hyvin. Koirista ja pienistä lapsista en osaa sanoa – joten voipi olla, että kukoistan varmemmin kodissa, jossa niitä ei ole.

Ihmisetkin minua vielä ujostuttavat, enkä vielä annakaan koskettaa. Uteliaisuus kuitenkin yleensä ylittää ujostelun, joten en enää pelkopyllyile vain piilossa. Sihteerin kädestä saatan tulla jopa syömään nameja ja olenpa löytynyt välillä myös sängystä vieressä nukkumasta kissakaverin rohkaisemana. En anna mitään takuita siitä, että minusta tulisi sylikissa, mutta jos annat minulle aikaa, meillä on hyvät mahdollisuudet läheiseenkin kaveruuteen. Sinulla tulee joka tapauksessa olemaan hauskaa jo vain seurata tekemisiäni.

Hammaskivet pitäisi poistaa puolen vuoden sisällä. Lisäksi olen aika herkkävatsainen, ja tulevan kotini tulisikin sitoutua koostamaan minulle terveellinen ruokavalio laadukkaasta ruuasta – kaikista mieluiten omistajani voisivat perehtyä raakaruokintaan, sillä vaikken ole sitä päässyt vielä kokeilemaan, uskon sen olevan parasta vatsalleni.

Kiinnostuitko? Otapa yhteyttä niin sovitaan tällit! Mau!