Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 10-11 ja ti-ke 19-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Edi on 7-vuotias keskikokoinen villakoira uros, joka etsii kotia omakotitalosta.

Edi on tarmokas, rohkea ja päättäväinen uroo. Missä haju, siellä Edi tai ainakin Edin nenä!
Herra touhuilee mieluusti perheen mukana ja rapsutukset sohvan nurkassakin kelpaavat.
Edi on myös melko perso ruoalle, mutta herkän vatsan vuoksi täytyy namien kanssa olla tarkka.

Edin tulevassa kodissa voisi mahdollisesti olla narttukoira kaverina, kunhan neitonen omistaa myös pitkää pinnaa ja sopivaa Justiina-asennetta. Nykyisessä hoitopaikassa on vanhempi narttu, johon Edi alkuun suhtautui hyvin innokkaasti. Myös merkkailua esiintyi varsinkin "uuden elämän alussa". Tilanne rauhoittui tovin kuluttua, mutta uuden omistajan on hyvä varautua siihen, että pojan koipi saattaa kohota jatkossakin, myös siellä sisällä.
Edi voisi menestyä myös ainokaisena silmäteränä, kunhan aktivoinnista huolehditaan.
Edillä on melko voimakas riistavietti, joten muiden eläinten, (kuten kissojen) kanssa ei tämä herra voi kotiaan jakaa! Tämä on hyvä ottaa huomioon myös ulkoillessa!

Hihnassa Edin meno on todella vauhdikasta ja toiset koirat omistajineen kuulevat jo kaukaa, kun Edi on heidät huomannut. Uuden omistajan olisikin hyvä ihan tosissaan harjoitella hihnakäytöstä, jotta muiden koirien ohitukset sujuisivat mallikkaasti ja ylipäätään meno hihnassa rauhottuisi. Koirakoulu noin muutoinkaan ei välttämättä olisi tämän pojan kanssa ollenkaan huonompi juttu!

Pohjimmiltaan Edi on oikein kiltti kaveri, joka tulee hienosti toimeen vieraidenkin ihmisten kanssa, eikä ainakaan hiukan vanhempien lasten kanssa ole mitään ongelmia.
Edi on tottunut käsittelyyn ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet mallikkaasti. Edillä tuntuu olevan herkät silmät, mutta silmätippojen laitto sujuu yhtä sutjakkaasti kuin muutikin hoitotoimenpiteet. :)
Tulevan omistajan on tietenkin varauduttava myös turkin hoitoon villakoiran ollessa kyseessä!
Myös hammaskivenpoistoa on tulevassa kodissa luvassa!

Edi reagoi herkästi uusiin, kodin ulkopuolelta tuleviin ääniin ja tämän vuoksi poika etsiikin kotia omakotitalosta missä haukkuminen ei aiheuta naapureille häiriötä.
Yksinolo sujuu vaihtelevasti. Välillä Edi jää vikisemään perään, välillä poika taas tyytyy syömään herkkuja.

Edin kanssa elo vaatii omistajalta sitoutumista, huumoria ja kärsivällisyyttä. Edi ei ole missään nimessä maailman vaikein koira, mutta omanlaisensa kuitenkin ;)

Edi luovutetaan sirutettuna, rokotettuna ja kastroituna.
Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Pirkkala