Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 10.15-11 ja ti-ke 19-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Dani on 9-vuotias kääpiövillakoira uros, joka etsii omaa kotiaan ainoana lemmikkinä.

Dani on aktiivinen kainalokaveri, joka jaksaa (ja haluaa) olla kaikessa ja kaikkialla mukana. Toisaalta ukkeli myös rauhoittuu syliin paijattavaksi tai viereen sohvalle pötköttämään.
Dani rakastaa palloja! Palloahan ei kuitenkaan takaisin tuoda, vaan osana leikkiä on myös pallon "piilottaminen" leikkitoverilta. Itsenäinen touhuaminen pallon kanssa sujuu myös komeasti!

Dani tulee ihan mukavasti juttuun muiden koirien kanssa, mutta on tottunut elämään talon "prinssinä" ja sellaisena haluamme hänen loppuelämänsä viettävän.
Kovan riistaviettinsä vuoksi Dani ei sovellu samaan kotiin kissojen ja pienempien eläinten kanssa. Dani siis etsiikin kotia, jossa saa olla ainoa lemmikki.

Dani osaa peruskäskyst ja yleensä kuuntelee niitä.
Vapaana ukkelia ei voi riistavietin vuoksi pitää!
Dani lähtee lenkille mielellään ja kulkee hihnassa pääsäntöisesti ihan nätisti. Kunhan näköpiirissä ei ole esim. tuulessa lenteleviä lehtiä = saalis!
Pyöriä ja autoja Dani jahtaa myös säännöllisen epäsäännöllisesti, joten tulevalta omistajalta vaaditaan lenkkeillessä pelisilmää ja valmiutta jatkaa koulutusta.

Ihmisistä Dani tykkää. Toisista oikein paljon, toisista vähän vähemmän paljon, mutta tykkää!
Dani valitsee mielellään perheestä sen "oman ihmisen" jonka perään on selvästi muita enemmän.
Vaikka Dani tulee ihan ok:sti toimeen lastenkin kanssa, haluamme tarjota herralle mahdollisuuden rauhallisempiin "eläkepäiviin".
Pienten lasten perheeseen emme siis Dania luovuta.

Tällä hetkellä Dani majailee kerrostalossa, jossa jotkut äänet saavat hänet haukkumaan. Posti, naapurin oven kolautus ja ovikello nyt ainakin pitää ilmoittaa!
Ukko ei siis ole mikään turhan räkyttäjä, mutta koti hiljaisemmassa ympäristössä voisi olla kaikkien (myös naapureiden) mieleen...
Yksin jäädessään Dani ei tuhoa mitään, mutta saattaa toisinaan jäädä hetkeksi perään haukkumaan. Varsinkin jos menoa on päivällä tai illalla. Aamuisin ukko yleensä painuu takaisin sänkyyn hoitajan lähtiessä töihin.

Dani antaa tehdä hoitotoimenpiteet pääsääntöisesti ilman isompia mutinoita.
Tulevan omistajan on tietenkin varauduttava turkin hoitoon villakoiran ollessa kyseessä.
Danilla on ollut korvissa hiivaa, mutta tilanne on rauhallinen tällä hetkellä. Omistajan on hyvä kuitenkin varautua korvien tarkkailuun ja putsaukseen.
Ukkeli on käynyt myös hammasremontissa, mutta lisää on luvassa. Tulevan omistajan täytyykin sitoutua viemään Dani "hammaslääkärille" röngteniin ja mahdollisesti hampaiden poistoon!

Dani on terveen itsevarma ja huoleton kaveri, kunhan saa tarpeeksi virikkeitä, liikuntaa ja rakkautta. Esim. leikkimielinen jäljestys ja namien etsintä voisi olla aika pop!
Täysin sohvaperunaksi ei tästä pojasta varmasti ole, mutta uskomme että herra kuitenkin arvostaa jo rauhallisempaa elämää oman kodin silmäteränä.

Dani luovutetaan sirutettuna, rokotettuna ja kastroituna.
Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Tampere