Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa tarvittaessa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat normaalisti Ma 10.15-11 ja ti-ke 19-20.) HUOM! EI soittoaikaa 8.8 ja 9.8!!
Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme, tai laita tekstiviesti jossa kerrot mitä asiasi koskee. (HUOM! Koirien adoptoinnit hoidamme ainoastaan puhelimitse keskustelemalla!) Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Mikäli sivuillamme ei ole tietoja kodittomista koirista, koiria ei sillä hetkellä ole kotia etsimässä. :)
Kaikki uuteen kotiin valmiit koirat lisätään sivuillemme, jonka jälkeen niistä voi tiedustella ilmoitettuina soittoaikoina.

Windy on 4,5-vuotias koiraneiti, joka etsii kotia omakotitalosta toisen koiran kaverina.

Windy on ihastuttava 4,5 vuotias koiraneiti. Rotuina mahdollisesti mäyräkoiraa ja jotakin terrieriä. Windyn säkä rullamitalla mitattuna reilu 30cm, ja painoa noin 8kg.
Windy arastelee alkuun ihmisiä ja koiria, mutta kun pääsee sinuiksi on riehakas leikkijä ja sylissä viihtyvä sohvaperuna.
Vieraat miehet ovat erityisen jännittäviä, mutta kun ihmiset osaavat antaa Windylle tilaa ja mahdollisuuden tutustua rauhassa, niin aika pian tottuu. Toisille koirille tekee selväksi, että omaa tilaa on saatava, mutta turhanpäiten ei riitaa haasta. 

Aivan pienet lapset vähän Windyä jännittävät ja koska neitosen tarvitsee saada tutustua rauhassa, omaan tahtiinsa, uusiin ihmisiin, uudessa kodissa mahdollisesti olevien lapsien tulisi olla yläkouluikäisiä.
Windy nukkuu mieluiten yöt peiton alla ihmisen kyljessä, mutta valveilla ollessa ei ihmisen jaloissa ole tarvetta pyöriä jatkuvasti.

Windy tuli yhdistykselle eroahdistuksen vuoksi, se ulvoi yksin ollessaan. Tilapäiskodissa ongelmaa ei ole esiintynyt, sillä Windyllä on koirakaveri. Tämän vuoksi neitokaisen uudessa kodissa tulisi olla turvallinen, ystävällinen koirakaveri jo odottelemassa. Ei ole poissuljettua, että koirakavereita olisi parikin, Windy tulee laumassakin hyvin toimeen. Kovin ison porukan jatkeeksi Windyä ei kuitenkaan luovuteta, jotta se saa ansaitsemansa huomion. Windyä ei siis luovuteta ainoaksi koiraksi.
Kissojen kanssa elosta ei ole kokemusta.
Uuden kodin olisi hyvä olla omakotitalossa, Windy tykkää vahtia taloa ja oven käydessä vahtihaukku on yllättävän kumea noinkin pieneksi kaikukopaksi.
Windy käyttää ääntään mielellään myös leikkiessä ja oikein innostuessaan haukkuu todella kimeästi. 

Neidin toinen polvi on leikattu luksaation vuoksi, mutta jalka on kuntoutunut hienosti ja Windy käyttääkin kroppaansa mielellään.
Tulevan kodin on sitouduttava hamapiden huoltoon ja hammaskiven poistoon, sillä neitosen kuonon sisältö kaipaa säännöllistä puhdistamista!
Hoitotoimenpiteet sujuvat ihan mukavasti.

Pitkät lenkit ovat mieluisia ja  uusien paikkojen ja maisemien tutkiminen erityisen hauskaa. Mainittakoon tässä kohtaa mieluisana puuhana mm. pelloille levitetyssä luonnonmukaisessa lannoitteessa kieriminen. ;)
Enimmäkseen Windy kulkee mainiosti hihnassa, mutta välillä innostuu vähän vetämään erityisen houkuttelevien hajujen luokse. Toiset koirat ohitetaan moitteetta, eikä ihmetystä aiheuta polkupyörät tai traktoritkaan. 

Kaiken kaikkiaan Windy on valloittava ja mutkaton persoona, joka varmasti sopeutuu monenlaiseen menoon ja paikkaan kunhan ei tarvitse olla ypöyksin ja ihmiset osaavat toimia koiran ehdoilla.

Windy luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja steriloituna.
Kulukorvaus 350€
HUOM! Sijaninti: Nurmijärvi