Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa tarvittaessa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat normaalisti Ma 10.15-11 ja ti-ke 19-20.)
Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme, tai laita tekstiviesti jossa kerrot mitä asiasi koskee. (HUOM! Koirien adoptoinnit hoidamme ainoastaan puhelimitse keskustelemalla!) Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Mikäli sivuillamme ei ole tietoja kodittomista koirista, koiria ei sillä hetkellä ole kotia etsimässä. :)
Kaikki uuteen kotiin valmiit koirat lisätään sivuillemme, jonka jälkeen niistä voi tiedustella ilmoitettuina soittoaikoina.

Ham-let on 2019 syntynyt pomerian, joka etsii omaa, sitoutunutta kotiaan.

Ham-let on reipas ja aina iloinen poika.
Vauhtia ja virtaakin pojasta löytyy, joten ihan puhdas sohvaperuna hän ei missään nimessä ole.
Vauhdista huolimatta Ham-let oli yhdistykselle tullessaan ylipainoinen. Painoa on saatu mukavasti alaspäin, mutta uuden omistajan on tärkeää sitoutua painonseurantaan jatkossakin.

Ham-letilla on valitettavasti huonot polvet. Uuden omistajan täytyykin varautua polvileikkaukseen/leikkauksiin, jotka tulevat maksaan yli 1000€/polvi! Ham-let ei ole vielä pahemmin polviensa takia oireillut, eivätkä ne tunnu menoa haittaavan, mutta sen verran huono varsinkin toinen puoli on, että leikkaus on enemmän kuin todennäköinen tulevaisuudessa.

Ham-letin hampaat on juuri hoidettu kuntoon, mutta pienelle rodulle tyypilliseen tapaan Ham-letin hampaat kaipaavat todennäköisesti usein hoitoa, joten seuraava hammashoidon tarve on arviolta vuoden päästä.
Ham-letilla on lisäksi pitkä pörhöinen turkki, joka vaatii säännöllistä hoitoa mm. harjauksen muodossa. Hoitotoimenpiteet poika antaa suorittaa varsin nätisti. :)

Ham-let kaipaa paaaljon rakkautta ja rapsutuksia, eikä kainalopaikka ole lainkaan huono vaihtoehto jos pojalta kysytään.
Hän on tottunut muihin, pieniin, koiriin, mutta ei varmasti pahastuisi vaikka saisi kaiken huomion itselleen. Vieraan uroksen kaveriksi emme Ham-lettia luovuta.

Pienen pystykorvan tapaan Ham-letistakin lähtee toisinaan ääntä, vaikkei hän mikään pahimman luoka "räkyttäjä" olekaan. Tästä syystä emme kuitenkaan poikaa luovuta kerrostaloon.
Yksin (tai siis koirakaverin kanssa) ollessa Ham-let ei ole tuhonnut mitään, mutta äänille saattaa haukkua.

Ham-letin unelmakoti olisi todennäköisesti aikuiskoti, jossa elettäisiin vielä sopivan aktiivista elämää, mutta jossa rauhaisat koti-illatkin olisi taattuja.
Koti, jossa olisi aikaa ja halua panostaa pikku kin.. siis kunkun hyvään loppuelämään, leikkimistä ja hellimistä unohtamatta.
Pienten lasten perheeseen emme Ham-lettia luovuta.

Niin.... ja uuden omistajan olisi hyvä varautua myös siihen, että tämä pieni uroo saattaa varsinkin alkuun myös nostaa koipeaan sisällä!
Sisäsiisteys noin periaatteessa on kunnossa, mutta välillä Ham-letin mielestä pitää merkata pöydänjalka ihan omaksi.

Ham-let luovutetaan sirutettuna, madotettuna, rokotettuna ja kastroituna.
Luovutusmaksu: 450€
Sijainti: Valkeakoski