Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Esa on noin 4-vuotias saksanseisoja-mix, jolla on korkeutta n. 60cm ja painoa n. 30kg. Esa on sympaattinen herrasmies, joka on nopeasti sopeutunut väliaikaiskotiinsa. Kotioloissa Esa on kiltti ja helppo käsitellä, ja suhtautuu vieraisiin ystävällisesti. Kotiintulosta hän innostuu kovasti, mutta rauhallisin ottein kohellus pysyy kyllä kurissa.

Yksin ollessaan poika saattaa ilmoittaa äänistä kumealla haukunnalla. Koska naapurit eivät yleensä moista piirrettä arvosta, tulisi Esan tulevan kodin sijaita omakotitalossa, mielellään rauhallisella alueella.

Esa pitää pitkistä lenkeistä ja poikaa onkin hyvä aktivoida, jottei turhautuminen purkaudu väärällä tavalla.

Ulkoilussa on Esalla vielä opeteltavaa. Toisten koirien ohittaminen läheltä on välillä hankalaa ja erityisesti toiset uroskoirat ovat Esalle ärsyke. Tietyille koirille remmissä rähjätään ihan huolella, mutta Esan vaste nameilla kouluttamiseen ja hyvästä käytöksestä kehumiseen on hyvä. Positiivisen vahvistamisen kautta kouluttamisella remmirähjäys saadaan kuriin.

Myös nopeat lenkkeilijät ja pyöräilijät täytyy haukkua, jos menevät liian läheltä ohi, mutta nämä häiritsevät vähemmän kuin toiset koirat.

Esa luovutetaan ensisijaisesti ainoaksi koiraksi kotiin, jossa on jo koirakokemusta. Suuren kokonsa ja innostumisherkkyytensä vuoksi Esaa ei luovuteta perheeseen, jossa on pieniä lapsia.

Esa luovutetaan rokotettuna, madotettuna kastroituna ja sirutettuna.

Sijainti: Sastamala
Luovutusmaksu: 300€