Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!


VARATTU
Sylvi on kohta kaksivuotias ranskanbulldoggi neito.

Sylvi on koira, joka rakastaa kaikkia ihmisiä ja kaikki, vauvasta vaariin, ovat potentiaalisia rapsuttajia tai pusuteltavissa.
Vaikka ihminen kuin ihminen kelpaa rapsuttajaksi, kiintyy neitokainen helposti siihen yhteen, omaan ihmiseen ja on hänen peräänsä paljon. Tämä ilmenee myös lievänä eroahdistus haukkumisena, joten kerrostalo ei ole Sylville paras asumismuoto naapurisovun säilyttämisen vuoksi.


Sylvi tykkää olla monessa menossa mukana ja autossakin matkustaa mielellään. Alkuintoilun jälkeen rauhoittuu matkatessa nukkumaan.

Sylvin "the koti" voisikin olla vanhemman, paljon koiran kanssa viihtyvän, pariskunnan tai yhden ihmisen koti.
Sylvi luovuotetaan vain ainoaksi koiraksi, sillä neiti ei tule toimeen lajikumppaneidensa kanssa.
Kissatalouteen luovutusta voidaan harkita, mikäli kissa on jo tottunut koiriin.

Hihnassa Sylvi kävelee hienosti, kunhan muita koiria ei tule vastaan tai näy lähimailla. Kaikkia ihmisiä sen sijaan pitäisi tyttösen mielestä saada hihnassakin moikata.

Neitokainen on lähes sisäsiisti, mutta silloin tällöin saattaa olla yllätyksiä sisällä. Tulevan kodin onkin hyvä varautua useampaan lenkkiin päivässä ja sisäsiiteyskasvatuksen jatkamiseen.

Sylvi luovutetaan rokotettuna, madotettuna, steriloituna ja sirutettuna.

Luovutusmaksu: 350€
Sijainti: Orivesi