Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!


VARATTU!
Lokitar on 15.2.2018 syntynyt tumma tyttö.

Lokitar on pentukaksikosta arempi, ja tukeutuu enemmän muihin koiriin. Lokitaren tulevassa kodissa olisikin hyvä olla reipas koirakaveri näyttämässä mallia.
Lokitaren sosialistaminen on todella tärkeää ja esimerkiksi pentukoulun käyminen suositeltavaa.


Sisäsiisteyttä harjoitellaan ja tarpeet tulevat ulos kunhan ulkoilemaan pääsee useita kertoja päivässä. Koulutusta positiivisen vahvistuksen kautta ja sisäsiisteyden opettelua onkin vielä uudessa kodissa jatkettava ahkerasti.

Lokitaren ja siskonsa Thorinan isästä ei ole varmuutta. Emässä on ainakin kultaistanoutajaa ja pennut kasvavat oletettavasti vähintään samaan kokoluokkaan.

Lokitar luovutetaan sirutettuna, rokotettuna ja useaan kertaan madotettuna.
Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Luovutusmaksu: 400€
Sijainti: Valkeakoski