Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

Tessan terveydentila on seurannassa, eikä neidistä oteta tällä hetkellä kyselyitä.

Tessa on 4-5 vuotias rottweiler narttu.

Tessa on kiltti, reipas ja ystävällinen koira.  
Vieraisiin miehiin Tessa suhtautuu ajoittain epäilevästi ja haukkumalla. Pienen tutustumisen jälkeen rapsutuksia haetaan kuitenkin myös kaksilahkeisilta.Hihnassa Tessan meno on vaihtelevaa. Välillä neiti kulkee hyvin, välillä kaikki muu tössöttäminen on kivempaa. Tulevassa kodissa on siis hyvä harjoitella hihnassa kulkemista.

Tessalla on todettu lääkitystäkin vaativaa nivelrikkoa vasemmassa lonkassa ja tämä pitää ottaa huomioon Tessan liikunnassa ja muussa hoidossa. 
Tessalla on myös ollut ajoittain korvissa hiivaa.
Tessa antaa tehdä hoitotoimenpiteet hienosti. 

Tessa oppii käskyt nopeasti, kunhan neitiä muistaa kehua ja palkita nameilla onnistuneesta suorituksesta. Tessa myös selkeästi nauttii kun saa touhuta yhdessä ihmisen kanssa!

Tessa pärjää yksin kotona esim.työpäivien ajan, ei kärsi eroahdistuksesta eikä tuhoa paikkoja.
Ovikellon soinnista ja takapihan ohi kulkevista ihmisistä pitää toki ilmoittaa kumealla haukulla. "Täällä vartioin minä!"

Toisten koirien kanssa Tessa on tullut toimeen ja uudessa kodissa voisikin olla kiva uros Tessan kaverina. Kissakotiin ei Tessaa luovuteta.

Tessan unelmakoti sijaitsisi omakotitalossa tai rivitalossa, jossa neiti saisi säännöllistä liikuntaa, aivojumppaa, rajoja ja tietysti paljon rakkautta!

Tessa luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja steriloituna.

Kulukorvaus: 300€
Sijainti: Tampere