Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)
Poikkeuksellisesti soittoajat myös 27.-29.12 kello 15-16.
31.1.-1.1. EI soittoaikaa!

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

VARATTU!

Odina on arviolta 4-5 vuotias noutajasekoitus narttu.

Odina saapui yhdistykselle yhdessä pentujensa kanssa. Nyt pennut ovat löytäneet omat kodit ja onkin "mamman" vuoro etsiä se ikioma perhe.

Odina on todella kiltti ja pääosin rauhallinen koira, mutta välillä hänkin innostuu kunnolla leikkimään ja juoksemaan.Odina kulkee hihnassa yleensä oikein nätisti. Neitokainen on kuitenkin hieman arka ja uudet asiat saattavat jännittää alkuun. Esimerkiksi ohi ajavat rekat ovat olleet sen verran pelottavia, että niiden kohdalla unohtuu myös hyvä hihnakäytös.
Kaikista pienistä peloistaan Odina on kuitenkin hiljalleen pääsemässä yli, ja kaipaakin rinnalleen rauhallista ja kärsivällistä kumppania näyttämään, ettei uusissakaan tilanteissa ole mitään hätää.

Autossa matkustaminen vaatii Odinan kanssa vielä työstämistä. Hän on kyllä nätisti automatkan, mutta autoon hän ei mielellään vielä mene.
Odinan selän lihakset ovat olleet kireänä. Selkää on hoidettu hieromalla ja laserilla, voi olla että tarvitsee jonkinlaista hoitoa myös jatkossa.
Yhdistykselle tullessaan oli mammalla myös hiukan liikakiloja ja niitä onkin saatu hyvällä ruoalla ja säännöllisellä liikunnalla pois. Tulevassa kodissa on kuitenkin hyvä kiinnittää huomiota mamman elopainoon.

Odina on elänyt toisten koirien ja kissojen kanssa, mutta tuskin pistäisi pahakseen ainoan silmäterän rooliakaan.
Odina on elänyt koko ikänsä omakotitaloympäristössä.
Neitokainen on täysin sisäsiisti ja osaa myös olla yksin. Odina on kuitenkin hyvin seurallinen ja vaatii PALJON rapsutuksia ja hellyyttä.

Odina luovutetaan madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja steriloituna.
Kulukorvaus: 300€
Sijainti: Valkeakoski