Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!


VARATTU
Hei! Nimeni on Ruusa ja olen 6-vuotias amerikan cockerspanieli. Olen iästäni huolimatta hyvin vilkasluonteinen ja pidän leikkimisestä ja rauhallisista lenkeistä. Lempipuuhiini kuuluu minun delffiinilelun hakeminen, kun joku heittää sitä. 


Vaikka kaikin puolin kiltti ja iloinen olenkin on minun vaikea sietää muiden koirien, varsinkin isompien, seuraa. Lähden myös helposti koirien tai lasten kanssa haukkumiskilpaan mutta harjoittelen sitä positiivisen vahvistamisen kautta esim. Omistajan keksimällä korvaavalla tekemisellä. Myös pieniä lapsia en siedä, koska ne juoksentelevat ja huutavat kovaa.
Sen vuoksi tarvitsen kodin jossa olisin ainoa koira ja eikä lapsia olisi ollenkaan. Miehiä vähän arastan mutta verkkaisella tutustumisella ja rauhallisella käytöksellä tulen kyllä toimeen heidänkin kanssaan.
Minulla on joskus muinoin käynyt vahinko toisen silmäni kanssa ja se minulta puuttuu mutta pystyn silti toimimaan ihan normaalisti. Korvat minulla tuppaavat olemaan hiivaiset ja niitä saa aika ajoin hoitamassa lääkärissä.
Kärsin eroahdistuksesta enkä pysty sen vuoksi olemaan pitkiä aikoja yksin. Alan heti itkemään kun omistajani lähtee. Onhan hän niin rakas minulle. Muuten voin oikein hyvin.