Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

VARATTU!

 

 

Väpä on n. 3 vuotias labradorinnoutaja-spanielimix uros, joka etsii omaa aktiivista ihmistään jolla olisi intoa harrastaa ja touhuta tämän tarmoa täynnä olevan pojan kanssa. 

Väpä on luonteeltaan kiltti, miellyttämisenhaluinen ja ERITTÄIN ENERGINEN. 


Löytyy herrasta kuitenkin myös hitunen sängynvaltaajaa, joka rakastaa rapsutuksia ja kainaloon käpertymistä. 
Väpää on koulutettu jonkin verran ja tulevan kodin onkin hyvä varautua koulutuksen ja harrasteluiden jatkamiseen, jotta energia ei purkaudu jatkossakaan väärillä tavoilla.

Lenkille Väpä on valmis lähtemään kelillä kuin kelillä. Hihnassa nätisti kulkemista on harjoiteltu, ja tätäkin treeniä on hyvä uudessa kodissa jatkaa.
Uiminen on myös tämän herran lemppari hommaa, vaikka välillä uidessaan saattaa intoutuakkin hengenpelastushommiin.Väpä osaa olla kotona nätisti yksin eikä tuhoja ole syntynyt. 

Vaikka Väpä tulee juttuun ainakin narttujen kanssa, niin paras paikka hänelle voisi olla ainoana koirana kodissa, jossa hän saisi kaiken kaipaamansa ja tarvitsemansa huomion. 
Väpä pitää lapsista, mutta innostuessaan ei heitä osaa varoa. 

Väpä luovutetaan kastroituna, madotettuna, rokotettuna ja sirutettuna.
Väpä painaa nyt noin 26kg.

Sijainti: Tampere
Luovutusmaksu: 300€