Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

VARATTU!

Muuli on 10,5-vuotias mäyräkoiramamma, jolla on vanhan hienon leidin luonne. Hän on hyvin oman arvonsa tunteva eikä pidä liian riehakkaasta meiningistä ja vaatii oman tilansa. Välillä kyllä intoutuu itsekin leikkimään, mutta ei kovin kauaa jaksa touhuta, kun tarvitsee taas kauneusunet. Lenkkiäkin jaksetaan mennä, kunhan ei mennä kovin nopeeta vauhtia, ja tunti on aika lailla maksimi. Hihnassa hän menee erittäin nätisti.

Tuntemattomista koirista ja ihmisistä Muuli ei niinkään jaksa kiinnostua, ellei sitten kotiin asti tule. Vierailijat täytyy pikaisesti haukkua, mutta sen jälkeen tullaan toimeen kaikkien kanssa.Uuteen kaveriin täällä tilapäiskodissa piti jonkin aikaa totuttautua, kun se on tuollanen innokas kakara, mutta kun kavereiksi pääsivät ovat sen jälkeen tulleet hyvin juttuun. Välillä on vähän sanomista, kun nuorempi herra yrittää viedä luun tai lelun, mutta ei mitään ääntä enempää. Muuli on myös hieman röyhkeä ja saattaa melko sikamaisestikin viedä kaverilta herkun, hieman ahne kun on.Muulin lempiasiat on rapsutukset, paijaukset sekä saunominen. Saunasta ei poistuta ennen kuin varta vasten käsketään. Huomiotakin osataan vaatia tökkimällä ja komentamalla. Sopivin seura Muulille onkin aikuinen seura, joka ei pidä liikaa meteliä tai liiku liian nopeasti. Koirakavereiden kanssa tullaan toimeen, mutta kenen tahansa koiran kanssa Muuli ei varmaankaan asumaan pystyisi.