Koirat

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Kaikki luovutettavat aikuiset koirat on madotettu, sirutettu, rokotettu sekä steriloitu/kastroitu.

Koiranpennut on madotettu, sirutettu sekä rokotettu. Uusi omistaja sitoutuu pennun adoptoidessaan leikkuuttamaan koiran Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Huomioithan koiraa adoptoidessa, että koiran luonne saattaa muuttua hänen muutettua uuteen paikkaan. Mahdollisten ongelmien esiinnyttyä olisi suotavaa, että omistaja pyytää neuvoa pätevältä koirakouluttajalta.

Huom! Otamme koirista vastaan kyselyt ainoastaan puhelimitse p. 045 113 6922 (HUOM! Soittoajat Ma 13-14 ja ti-ke 18-20)

Mikäli et tavoita meitä heti, soitathan myöhemmin uudelleen - vastaamme heti, kun pystymme. Tutustuthan luovutusehtoihin ennen soittamista. Kiitos!

VARATTU!
Sakke on joulukuussa 2016 syntynyt nuori herra, joka etsii nyt omaa kärsivällistä ja sitoutunutta kotia.

Yhdistykselle tullessaan Sakke jahtasi häntää pakonomaiseti. Tästä tavasta on nyt päästy lääkityksellä ja koulutuksella eroon. Uuden omistajan on kuitenkin muistettava, että tämä koira tulee loppuelämänsä tarvitsemaan sopivasssa suhteessa oikeanlaista aktivointia, lepoa ja koulutusta, mahdollisesti myös prosessia tukevaa lääkitystä, jotta koira pää pysyy kunnossa.
Sakke on vielä melkoisen hoikka ja hänen ruokintaansa tulee myös panostaa kunnolla.

Sakke on muutoin hyvin tyypillinen saksanpaimen. Energiaa piisaa vaikka muille jakaa ja mukana menossa on mahtava olla! "Mitäs sitten tehtäisiin?" voisi olla Saken motto.
Kaikki käytöstavat eivät ole Sakella vielä täysin hallussa, mutta paimenelle tyypilliseen tapaan herra on aina valmis (ainakin hetken) niitä tapoja opettelemaan.

Hihakäytös on Sakella vaihtelevaa. Toisinaan lenkillä kuljetaan oikein mallikkaasti, toisinaan innostuessaan hihna kiristyy. Myös ohitukset sujuvat vaihtelevasti. Jos toinen koira aloittaa kunnon möykän, on Sakke toki valmis huuteluun vastaamaan, varsinkin jos ollaan "omalla reviirillä".
Sakke viihtyisi varmasti mainiosti ainoanakin koirana, nartun kanssa samaan kotiin luovutusta harkitaan tapauskohtaisesti. Toisen uroksen kaveriksi Sakkea ei luovuteta.

Sakke tykkää ihmisistä, mutta ei aina ihan hillitse intoaan. Poika saattaa innoissaan hyppiä ihmistä vasten ja välillä leikit ovat rajuja. Tästä syystä ei Sakkea luovuteta pienten lasten kanssa samaan perheeseen.

Sakke rakastaa ihmisiä ja on enemmän kuin mielellään heidän mukanaan. Yksinolo ei kuitenkaan ole pojulle mikään iso ongelma, vaan hän hetken ihmeteltyään osaa rauhoittua nukkumaan. Tähän astisen elämänsä Sakke on asustellut omakotitalossa.
Saken tulevan kodin toivotaan sijaitsevan rauhallisella alueella, jotta poitsu ei kerää kierroksia ympäristön melskeestä.

Toivottavaa olisi, että tulevalla omistajalla olisi kokemusta palveluskoiratyyppisistä roduista. Ensimmäiseksi koiraksi Sakkea emme luovuta.
Tämä herra tarvitsee sopivassa suhteessa rajoja, rakkautta ja aikaa.

Sakke luovutetaan omaan kotiin kastroituna, rokotettuna, madotettuna ja häneltä löytyy siru.
Luovutusmaksu: 300€
Sijainti: Valkeakoski