Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Olen Tupsi, 2018 syntynyt pieni puputyttö jolla on suuren jellonan elkeet. Kävin juuri eläinlääkärissä steriloitavana, ja eläinlääkärisetä kehui minua kauniiksi ja sanoi, että joku saa minusta vielä kivan kanikaverin.


Hohtavan harmaa ja pippurinen Madam etsii kaniosaavaa kotia ja poikakaveria. Madam on n. 3kg, syksyllä 2017 syntynyt, leikattu naaras. 


VARATTU

Kiwi ja Luumu ovat vuonna 2018 syntyneet tytöt. He ovat olleet koko ikänsä yhdessä, joten luovutamme heidät vain yhteiseen kotiin.
Ihastuttavat kanikaverukset Delfiina ja David etsivät omaa yhteistä kotia.

Delfiina on syntynyt vuonna 2011 ja David vuonna 2017. Delfiina on tomera mutta ystävällinen pienikokoinen eläkeläisrouva, joka on korkeasta iästään huolimatta vielä reippaassa ja vetreässä kunnossa. David on suloinen ja touhukas keppostelija, joka hakeutuu mielellään ihmisten seuraan ja siliteltäväksi.