Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina

Ruska on noin 2-vuotias leikattu tyttökani.
Ruska on kooltaan hyvin pieni, hän painaa noin 1,6 kg.

Neljä suloista noin puolivuotiasta tyttöhiirtä etsii omaa kotiaan. Kaikki hiiret ovat hyvin käsiteltävissä, mutta luonne eroja kuitenkin porukasta löytyy. Yksi on oikein vilkas ja toinen taas todella rauhallinen löllykkä, jota on kaikkein helpoin käsitellä.


Pisara on hyvin nuori leikkaamaton tyttökani. Hänet luovutetaan vain leikatun poikakanin kaveriksi leikkaussitoumuksen kanssa. PESU ry kustantaa leikkauksen. 


Onko akvaariosi vailla kiintiömonnia? Partamonnit ovat hauskoja ja kohtalaisen helppoja kaloja, mutta niilläkin on silti omat vaatimuksensa. Yksi partamonni vaatii tilaa vähintään 100 litraa, eli ethän majoita monnia tätä pienempään altaaseen. Huomioithan lisäksi, että tilantarve on 100 litraa jokaista monnia kohti, eli kahdelle monnille tarvitaan jo 200 litraa.