Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


”Moikka, mä oon Nöpö, ja ihan syötävän söpö! Aina nukkumaan mennessä mä haaveilen ihka omasta pupuystävästä kenen viereen kellahtaa. Ystävästä, joka pesisi hellästi ne vaikeat kohdat johon ei ite yllä ja kenen kanssa voisi keksiä loputtomasti uusia tapoja saada nuo jättiläiset huokailemaan onnesta (siitä kun irtoaa helposti lisää herkkuja).”


Onko akvaariosi vailla kiintiömonnia? Partamonnit ovat hauskoja ja kohtalaisen helppoja kaloja, mutta niilläkin on silti omat vaatimuksensa. Yksi partamonni vaatii tilaa vähintään 100 litraa, eli ethän majoita monnia tätä pienempään altaaseen. Huomioithan lisäksi, että tilantarve on 100 litraa jokaista monnia kohti, eli kahdelle monnille tarvitaan jo 200 litraa.

VARATTU

Touko on keväällä 2021 syntynyt kiltti ja komea ranskanluppapoika. Touko etsii kotia, jossa häntä odottaa ystävällinen tyttökani.


Paavo on kesällä 2015 syntynyt leikattu musta pystykorvainen poikakani. Paavo on utelias ja seurallinen herra, joka kaipaa nyt kotia, jossa olisi tyttökani hänelle kaveriksi.


Hohtavan harmaa ja pippurinen Madam etsii kaniosaavaa kotia ja poikakaveria. Madam on n. 3kg, syksyllä 2017 syntynyt, leikattu naaras.