Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina

VARATTU
Syyskuussa syntyneet kaninpoikaset Hippu, Homssu, Hemuli ja Hattara ovat valmiina muuttamaan uusiin koteihinsa viikosta 48 eteenpäin.

Kaikki poikaset ovat touhukkaita ja reippaita pikkupupuja. He kasvavat tilapäiskodissa äitinsä ja isoäitinsä seurassa ja ovat oppineet näiden sosiaalisten ja muutenkin mukavaluonteisten kanirouvien esimerkistä suhtautumaan ihmisiin mutkattomasti.

Hippu ja Homssu ovat porukan tytöt. Hippu on poikasista pikkuruisin ja hänen korvansa sojottavat suloisesti eri suuntiin. Homssu on pörröinen herkkusuu, joka viettää erityisen mielellään aikaa mummonsa kanssa. Poikueen pojat Hemuli ja Hattara ovat molemmat uteliaita tutkimusmatkailijoita. Hattara oli pupuista ensimmäinen, joka lähti pesästä liikkeelle. Hemuli on rohkea seikkailija, joka yrittää livahtaa aina tilaisuuden tullen tutkimaan maailmaa myös pupuille varatun huoneen ulkopuolelle.

Puput toivovat uudelta kodilta tarpeeksi tilaa ja tekemistä, terveellistä ruokaa ja lajitoverin seuraa. Uusi omistaja sitoutuu poikasen adoptoidessaan leikkuuttamaan kanin Pesun määräämässä paikassa määräaikana. Pesu kustantaa toimenpiteen.

Hinta: 80 euroa /kani

Sijainti: Akaa