Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


VARATTU
Norppa on elokuussa 2019 syntynyt lempeä ja leppoisa kääpiöluppapoika. Norppa on saanut tarpeekseen poikamieselämästä ja etsii nyt omaa kotia, jossa häntä odottaisi mukava tyttöpupu.

Norppa on luonteeltaan utelias, ystävällinen ja erittäin seurallinen. Hän ei yleensä ujostele edes vieraita ihmisiä vaan tulee mielellään siliteltäväksi. Myös lasten kanssa Norppa tulee mainiosti juttuun. Sylissä hän ei erityisemmin viihdy, mutta suostuu kyllä kököttämään hoitotoimenpiteiden ajan aloillaan.

Nuorena aktiivisena kanina Norppa tykkää touhuta ja temmeltää ja ratkoo mielellään erilaisia aktivointipelejä. Tulevassa kodissa täytyykin olla riittävästi tilaa loikkia ja tarpeeksi kanimaista tekemistä. Välillä Norppa toki nauttii elämästä myös laiskottelemalla ja pötköttelee milloin missäkin norppamaisen rennosti.

Sisäsiisteydessä Norpalla on vielä harjoiteltavaa. Tilapäiskodissa Norppa ei ole tehnyt tuhoja, mutta herran mahdolliseen tulevaan remontointi-innostukseen kannattaa kuitenkin varautua sisustamalla koti kanille turvalliseksi ja tarjoamalla säännöllisesti jotain sallittua nakerreltavaa.

Luovutusmaksu: 80 euroa
Sijainti: Akaa