Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


VARATTU
Vilijonkka on vuonna 2018 syntynyt soma ja sympaattinen risteytyspuputyttö. Vilijonkka etsii kotia, jossa häntä odottaa ystävällinen leikattu poikakani.

Vilijonkka on luonteeltaan sosiaalinen, utelias, reipas ja leppoisa. Hän nauttii silityksistä ja hakeutuu mielellään lekottelemaan ihmisystäviensä läheisyyteen. Tilapäiskodissa Vilijonkalla on käytössään oma huone, mutta hän on niin seurallinen tyyppi, että varmasti osallistuisi mielellään enemmänkin oman perheensä arkisiin puuhiin.

Vilijonkan lempiasioihin kuuluu mm. oksien nakertelu, tunneleissa loikkiminen ja aktivointipelien ratkominen. Uudessa kodissa Vilijonkalla tulee olla riittävästi tilaa pomppia, terveellistä ruokaa tarjolla ja intoa järjestää hänelle hauskaa kanimaista tekemistä.

Vilijonkka osaa käyttää vessalaatikkoa, eikä ole tehnyt tilapäiskodissa juurikaan tuhotöitä. Kynsienleikkuu ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat ilman isoja ongelmia, vaikka sylissä Vilijonkka ei kovin hyvin viihdykään. Mutkattoman luonteensa puolesta Vilijonkka sopisi mainiosti myös lapsiperheeseen, kunhan päävastuu kanien hoidosta on aikuisella.

Luovutusmaksu: 80 euroa
SIjainti: Akaa