Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina

VARATTU

Talvikki on marraskuussa 2019 syntynyt veikeä vitivalkoinen kanityttö. Soma ja sosiaalinen Talvikki etsii omaa kotia, jossa sitä odottelisi kiltti leikattu poikakani.Talvikki on älykäs ja aktiivinen kani. Hän on luonteeltaan myös erittäin ystävällinen ja seurallinen. Talvikki nauttii silityksistä ja auttaa mielellään ihmisystäviään erilaisissa arjen askareissa. Kynsienleikkuu ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat Talvikin kanssa hienosti.

Talvikki on sisäsiisti, eikä ole tehnyt tilapäiskodissa isoja tuhoja. Hänelle on kuitenkin tärkeää tarjota paljon tutkittavaa, tekemistä ja tilaa temmeltää. Tylsistyessään tämä valloittava vauhtimimmi keksii nimittäin taatusti jonkun oman tihutyöprojektin.

Reippaan ja lempeän luonteensa puolesta Talvikki sopisi hyvin myös lapsiperheen lemmikiksi, kunhan päävastuu kanien hoidosta on aikuisella.

Luovutusmaksu: 80 euroa
Sijainti: Akaa