Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Moro pupudiggarit!

Olen Romeo, vuonna 2017 syntynyt luppakorvahurmuri. Olen leikattu ja sisäsiisti poika. Olen vähän arka, tai oikeastaan haluan vain tehdä asiat omilla ehdoillani. En aktiivisesti hakeudu ihmisten seuraan, mutta jos haetaan niin osaan nauttia silittelystä ja yhdessä olosta sohvalla ihmiskaverin kanssa.

Ilmoitan selkeästi oman tahtoni ja jos se ei toteudu, saatan näykätä lempeästi tai syödä jotain joka on päämääräni tiellä. Kaipaan aktivointia ja haluaisin kaveriksi kiltin tyttöpupun. Lisäksi minulla pitää olla paljon paikkoja, joihin pääsen halutessani suojaan ja piiloon. Ammeen alunen on tosi kiva, ja jouluna keksin mennä keittiön sokkelin sisään. Toivon, että uusi kotini olisi rauhallinen ja siellä ymmärretään, että haluan rauhassa rakentaa luottamusta ja tutustua uusiin paikkoihin.

Luovutusmaksu: 80euroa
Sijainti: Tampere