Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Misteli on huhtikuussa 2020 syntynyt kaunis ja kiltti puputyttö. Misteli etsii omaa kotia, jossa häntä odottaisi lempeä ja leppoisa leikattu poikakani.

Misteli on kooltaan ihanan muhkea ja painaa reilut kolme kiloa. Luonteeltaan hän on utelias ja ystävällinen. Sylissä Misteli ei erityisesti viihdy, mutta nauttii kuitenkin tutun ihmisen silityksistä. Hoitotoimenpiteisiin hän suhtautuu suopeasti.

Misteli on touhukas ja aktiivinen nuori pupu. Hän toivookin, että uudessa kodissa on tarpeeksi tilaa pomppia ja runsaasti kanimaista tekemistä. Misteli on taitava ratkomaan erilaisia aktivointipelejä ja muutenkin helposti motivoitavissa herkuilla. Sisäsiisteys on Mistelillä hienosti hallussa, eikä hän ole tehnyt tilapäiskodissa suuria tuhoja.

Misteli on tottunut kissojen seuraan, mutta koirien haukuntaa hän hieman säikkyy. Reippaana typykkänä Misteli voi harkita myös muuttoa lapsiperheeseen, kunhan päävastuu kanien hoidosta on aikuisella. 

Sijainti: Akaa
Luovutusmaksu: 80 euroa