Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina
VARATTU

Ihastuttavat kanikaverukset Delfiina ja David etsivät omaa yhteistä kotia.

Delfiina on syntynyt vuonna 2011 ja David vuonna 2017. Delfiina on tomera mutta ystävällinen pienikokoinen eläkeläisrouva, joka on korkeasta iästään huolimatta vielä reippaassa ja vetreässä kunnossa. David on suloinen ja touhukas keppostelija, joka hakeutuu mielellään ihmisten seuraan ja siliteltäväksi.Delfiina ja David ovat persoja herkuille ja he ratkovat mielellään erilaisia aktivointipalloja ja -pelejä etsiessään herkkupellettejään. Herkkuja ja tuoreruokaa tulee kaksikolle tarjota kuitenkin maltillisesti, jotta he muistavat syödä riittävästi heinää. Puput osaavat käyttää vessalaatikkoa, mutta papanoita saa varautua keräämään vähän muualtakin. Molemmat kanit ovat helppoja käsitellä, joten kynsienleikkuu sun muut hoitotoimenpiteet onnistuvat ongelmitta.

Mitään suuria tuhoja kanit eivät ole saaneet tilapäiskodissa aikaan, mutta varsinkin Davidilla on taipumusta tutkia asioita hampaillaan. Delfiina ja David järsivät innokkaasti erilaisia oksia. Kaneille kannattaakin tarjota riittävästi sallittua nakerreltavaa ja toki muutenkin sisustaa asunto kaneille turvalliseksi. Tilapäiskodissa kaneilla on ollut käytössään oma iso huone. Tulevassa omassa kodissaankin he tarvitsevat tarpeeksi tilaa temmeltää, runsaasti kanimaista tekemistä ja toisaalta myös rauhalliset puitteet lepäillä. 

Sijainti: Akaa
Luovutusmaksu: yhteensä 140 €