Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina

VARATTU

Touko on keväällä 2021 syntynyt kiltti ja komea ranskanluppapoika. Touko etsii kotia, jossa häntä odottaa ystävällinen tyttökani.Touko on luonteeltaan sosiaalinen, utelias, reipas ja leppoisa. Hän nauttii silityksistä ja hakeutuu mielellään lekottelemaan ihmisystäviensä läheisyyteen. Tilapäiskodissa Toukolla on käytössään oma huone, mutta hän on niin seurallinen tyyppi, että varmasti osallistuisi mielellään enemmänkin oman perheensä arkisiin puuhiin.

Touko ratkoo mielellään aktivointipelejä ja askartelee oksien ja pahvilaatikoiden parissa. Uudessa kodissa Toukolla tulee olla riittävästi tilaa pomppia ja touhuta, terveellistä ruokaa tarjolla sekä intoa ja aikaa järjestää hänelle hauskaa kanimaista tekemistä.

Touko osaa käyttää vessalaatikkoa, eikä ole tehnyt tilapäiskodissa tuhotöitä. Kynsienleikkuu ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat ilman isoja ongelmia. Touko on älykäs kaveri ja perso herkuille, joten käsittelytreenejä kannattaa varmasti uudessa kodissa jatkaa namujen avulla. Temppujen opettelu herkkupalkalla voisi myös olla Toukolle mieleen. Mutkattoman ja suorastaan koiramaisen luonteensa puolesta Touko sopisi mainiosti myös lapsiperheeseen, kunhan päävastuu kanien hoidosta on aikuisella.

Luovutusmaksu: 80 euroa
Sijainti: Akaa