Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


”Moikka, mä oon Nöpö, ja ihan syötävän söpö! Aina nukkumaan mennessä mä haaveilen ihka omasta pupuystävästä kenen viereen kellahtaa. Ystävästä, joka pesisi hellästi ne vaikeat kohdat johon ei ite yllä ja kenen kanssa voisi keksiä loputtomasti uusia tapoja saada nuo jättiläiset huokailemaan onnesta (siitä kun irtoaa helposti lisää herkkuja).”

Nöpö on suloinen 2 -vuotias, vastikään steriloitu kääpiöluppa tyttö. Nöpö on hieman arka, mutta kuitenkin luonteeltaan utelias ja erittäin hyvin herkuilla motivoitavissa. Tilapäiskodissa hänellä ei ole ollut kontaktia talon muihin pupuihin, mutta uskomme, että pupuystävä on se juttu mikä hänet toisi vielä paremmin esiin kuorestaan.

Nöpölle etsitään kaniosaavaa ja kokenutta kotia, jossa on valmiiksi jo lajiseuraa. Nöpö vaikuttaisi tykkäävän isommasta reviiristä, joten ensisijaisesti kotiin, jossa pupuja ei ole rajattu yhteen huoneeseen. Nöpö nauttii pään ja poskien rapsutuksista, mutta äkilliset liikkeet voivat pelästyttää. Nöpö on tottunut kouluikäisten lasten seuraan.

Sisäsiisteys on Nöpöllä pääosin hallussa, mutta jonkin verran tulee papanoita ja satunnaiset pissat muualle kuin vessaan.

Luovutusmaksu: 80 euroa
Sijainti: Tampere