Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Moi! Olen utelias Utu, pieni noin vuoden ikäinen kääpiöluppa tyttö. Minua kiinnostaa kovasti kaikki. Herkkuani ovat paperi ja pahvi vaikka tuo nainen joka täällä asuu, sanookin että en niitä saa syödä. Rakastan aamuralleja ja banaania. Banaania syödessä sallin jopa turkkini harjauksen, vaikka minusta se on aivan turhaa hommaa.

Pidän kovasti myös tunneleista ja piiloleikeistä, mutta yhtä ihanaa on vaellella ympäri asuntoa tutkimassa mitä kivaa sieltä löytyisi. En vielä arvosta silittämistä, mutta saatan armollisesti tulla kyllä nuuhkaisemaan kättä. Olen vähän vielä semmoinen jännittäjä ja äkkinäiset liikkeet saattavat pelottaa. Silloin tömistän takajaloillani kovasti. Jos oikein kovasti jännittää, saatan myös hieman murista. Muuten olen kyllä aika rento tyyppi ja osaan nauttia elämästäni.
Osaan hypätä sohvalle, käydä pissillä laatikossa ja kaivella kaikenmoisia juttuja. Minut on steriloitu ja rokotettu, mutta rokotus täytyy kesän tienoilla uusia.Etsin kotia, jossa saan vaellella vapaana ja toteuttaa kanimaista elämää, mielellään leikatun poikakanin kaverina. Ihan pienet lapset saattavat olla liian jännittävää seuraa.

Sijainti: Lempäälä
Luovutusmaksu: 80 euroa