Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Puhelinpäivystys ja adoptiokyselyt muiden kodittomien lemmikkien osalta numerossa 045 129 9290 la-su klo 15-20. Muina aikoina ota yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muiden lemmikkien kodinetsintä lomailee joulun, välipäivät ja uuden vuoden. Adoptiotouhuihin palataan viikolla 1!

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »

Pontus ja Putrina

Luffy ja Zoro ovat suloinen parivaljakko etsimässä yhteistä kotiaan.

Molemmat ovat reilu 4 vuotiaita leikattuja ja rokotettuja naaraita.

Luffy on kaksikon rauhallinen jäsen, joka tykkää tutkia ympäristöään ja löytää mahdollisimman mukavan paikan jossa rentoutua. Luottamuksen ja läheisyyden voittaa helposti antamalla herkkupaloja. Zoro taas on kaksikon energisempi yksilö, joka tykkää leikkiä ja juoksennella takatukka hulmuten. Pitkistä karvoistaan huolimatta turkki on suhteellisen helppohoitoinen.

Vessa-asiat hoituvat suurimmalta osalta hyvin vessalaatikkoon, mutta silloin tällöin erillisiä papanoita voi löytyä sieltä täältä.

Ovat tottuneet rauhallisiin koiriin, mutta kodin lemmikeistä on hyvä mainita haastatteluvaiheessa.

Neidit ovat hyvin herkkiä muuttostressille, joten uudelta kodilta toivotaan aikaisempaa kokemusta kaneista, sekä kärsivällisyyttä kotiutumiseen.

Uudelta kodilta toivotaan rauhallisuutta ja malttia kunnolliseen tutustumiseen luottamuksen löytämiseksi.

Sijainti: Ylöjärvi
Hinta: 150€
/yhteensä