Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Puhelinpäivystys ja adoptiokyselyt muiden kodittomien lemmikkien osalta numerossa 045 129 9290 la-su klo 15-20. Muina aikoina ota yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muiden lemmikkien kodinetsintä lomailee joulun, välipäivät ja uuden vuoden. Adoptiotouhuihin palataan viikolla 1!

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »

Pontus ja Putrina

Olen Patuli, 2 v leikattu pitkäkarvainen naaras

Olen todella hurmaava karvapallero, sekä SUPER pehmeä. Olen luonteeltani hyvin utelia, tutkin mielelläni myös vähän pelottavampia asioita, kuten ihmiä ja esineitä. Juoksen kyllä karkuun, mikäli alkaa pelottaa liikaa.
Minun pehmoista turkkiani saa hiplata vasta, kun olen hyväksynyt sinut turvalliseksi. Tämän jälkeen seuraan sinua kaikkialle hakien rapsutuksia ja herkkuja.

En tykkää sylissä olosta, joten mani-sekä pedikyyrini onkin täytynyt tehdä kahden ihmisen voimin.
Myös turkkiani tulisi harjata viikoittain, jotten saa ikäviä takkupalloja.
Vessaan papanointini on vielä vähän hakusessa, tai sitten laatikot ovat väärissä paikoissa. Kosteammat tarpeeni teen kyllä kiltisti laatikkoon.

Olen kova tyttö myös kiipeilemään tutkimusmatkojen lisäksi, joten arvostaisin jos sinulla olisi minulle joku korkeampi tähystyspaikka jonne voin kiivetä turvallisesti.

Kanikaverin todennäköisesti hyväksyn, kunhan saan edetä hitaasti!

Tykkään eniten kaikesta vihreästi ja omena on mielestäni hyvää. Olen kuulemma ahne pikku tyttö.

Arkuuteni vuoksi tuskin sovin kotiin, jossa on kovin vilkas meno, kuten pieniä lapsia tai kasa muita eläimiä. Olenhan pieni ja lattialla oleva liikenne pelottaa minua.
Kaipaan kotia, jossa saan vapaana loikkia rauhassa ilman pelottavia tekijöitä ja saan tarvitsemani päivittäisen huomion.

Sijainti: Valkeakoski
Luovutusmaksu: 80€