Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Ihanista ihanin kanipariskunta Oliver ja Olivia etsivät uutta yhteistä kotia. Oliver on syntynyt vuonna 2013 ja Olivia vuonna 2014 - siis puput vielä ihan parhaassa iässä. Suloisen ulkomuotonsa lisäksi ystävykset ovat luonteeltaan täyttä kultaa.


Molemmat puput ovat sosiaalisia, erittäin uteliaita ja viihtyvät hyvin ihmisten seurassa. Oliver on hurmaava ja hellyydenkipeä seuramies, joka tutustuttuaan hakeutuu mielellään siliteltäväksi. Pienikokoisempi Olivia on vauhdikas ja ketterä spurttailija. Olivia on ystävällinen ja helposti käsiteltävä kani, mutta samaan aikaan yhtä ihastuttavan tomera ja omapäinen kuin Pikku Myy.

Oliver ja Olivia haaveilevat kodista, jossa ne saavat vipeltää vapaana ja viettää aktiivista kanin elämää. Kaverusten suosikkipuuhiin kuuluvat mm. tunneleissa pomppiminen, oksien nakertelu, erilaisten aktivointipelien ratkominen sekä yhteinen laiskottelu. Puput ovat sisäsiistejä, eivätkä ole tehneet tilapäiskodissa suuria tuhoja. Oliver ja Olivia ovat tottuneet tilapäiskodissa koirien ääniin, mutta eivät ole tehneet lähempää tuttavuutta heidän kanssaan. Lapsia kanit ovat tavanneet ja voisivat mahdollisesti muuttaa myös lapsiperheeseen, kunhan päävastuu kanien hoidosta on aikuisella.Oliverilla on herkkä vatsa ja taipumusta suolisto-ongelmiin etenkin karvanlähtöaikaan. Oikealla hoidolla ja lääkityksellä herra on onneksi toipunut vatsavaivoistaan aina nopeasti. Vatsaongelmien ehkäisemiseksi uuden kodin tulee kuitenkin kiinnittää erityistä huomiota pariskunnan terveelliseen ruokintaan ja riittävään liikuntaan.

Luovutusmaksu: yhdessä 140 €
Sijainti: Akaa