Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Oliver ja Olivia ovat todella suloinen ja sympaattinen kanipariskunta, joka etsii uutta yhteistä kotia. Oliver on syntynyt joulukuussa 2013 ja Olivia on häntä vuoden nuorempi.


Molemmat puput ovat varsin uteliaita ja sosiaalisia kavereita. Tuttujen ihmisten seurassa he eivät turhia kainostele vaan hyppivät rohkeasti syliin, antavat silittää ja hengailevat muutenkin rennosti ihmisten lähellä. Lapsiinkin kaksikko suhtautuu mutkattomasti, kunhan saavat itse päättää tutustumisen tahdin. Pienikokoisempi Olivia on ketterä ja vauhdikas spurttailija, kun taas Oliver on luonteeltaan hieman mietteliäämpi. Oliverilla on jatkuvasti jokin oma remonttiprojekti meneillään. Hänelle kannattaakin järjestää riittävästi sallittua tekemistä ja järsittävää, etteivät herran nakerteluprojektit kohdistu esimerkiksi huonekaluihin.

Oliver ja Olivia ovat tottuneet asustamaan vapaana asunnossa. Tilapäiskodissa heillä on käytössään oma huone. Uudessakin kodissa kanikaverukset vaativat siis tarpeeksi tilaa touhuta ja temmeltää. Oliver ja Olivia ovat molemmat melkoisia herkkusuita, mutta myös hieman herkkävatsaisia. Uuden kodin tuleekin kiinnittää erityistä huomiota pariskunnan terveelliseen ruokintaan.

Luovutusmaksu: yhdessä 140 €
Sijainti: Akaa