Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Ingrid on arviolta 1-vuotias leikattu leijonaharjas naaras. Ingrid, tuttavien kesken Inkku on hieman arka, mutta tutustuttuaan mitä mainioin kani. Hoitotoimenpiteet onnistuvat sylistä vaikka muuten ei niin sylissä viihdykkään. Rapsuttaa saa silloin kun se Inkulle itselleen sopii. Uudessa kodissa olisikin hyvä jatkaa sosiaalistamista.

Inkku on lähes täysin sisäsiisti, tarpeet tehdään pääosin laatikkoon ja jos vahinko muualle tulee se on sohva, joka on Inkun lempipaikka.Pelletin lisäksi Inkun herkkua ovat yrtit, voikukanlehdet ja kurkku. Kesällä Inkku ulkoili säännöllisesti isossa tarhassa ja nautti siitä silminnähden, valjaita ei ole tottunut käyttämään, mutta varmasti oppisi niihinkin. Tilapäiskodissa Inkulla on ollut liuta ystäviä ja tuttavuutta on tehty, lapsien, kissojen, koirien ja kanojen kanssa, kaikki nämä on hyväksytty kavereiksi.

Luovutusmaksu: 80 euroa