Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Noin 1,5 –vuotiaat gerbiili siskokset etsivät uusia koteja tositarkoituksella! Siskokset ovat ajan saatossa riitaantuneet ja lukuisista yhdistämisyrityksistä huolimatta he eivät vain tule keskenään toimeen. Tämän takia siskokset luovutetaan nyt yksittäin uusiin koteihin. Gerbiili on laumaeläin, joten toivoisimme, että uudessa kodissa harkittaisiin vakavasti kavereiden hankkimista. Gerbiileiden totutus toisiinsa onnistuu parhaiten kun uudet kaverit ovat aivan nuoria poikasia (juuri luovutusikään tulleita).

Fammi on hieman arempi, mutta tule kädelle syömään, kun ympäristö on tarpeeksi rauhallinen. Erilaiset pahviasumukset saavat nopeasti uuden muodon ja muutenkin terraario vaihtaa järjestystä tämän veitikan toimesta useammin kuin kerran päivässä.

Elina on valkoinen tutkailija. Hän tykkää tutkia ympäristöä ja tähyileekin mielellään myös terraarion ulkopuolen tapahtumia. Hänellä on selkeä 3-4 tunnin välinen nukkuma rytmi vuorokauden ympäri. Erilaiset "sisustuspuuhat" ovat tämän kaverin mieleen.  Kädellä hän ei paljoa viihdy, mutta tykkää kylpeä hiekassa senkin edestä.

Luovutusmaksu: 20 euroa / gerbiili