Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


VARATTU
Hei sinä kokenut rottaihminen! Tuntuuko sinusta että elämäsi on tasaista ja tylsää? Puuttuuko siitä vilinää ja vilskettä? Löytyykö sydämestäsi ja kodistasi paikka kahdelle uteliaalle ja aktiiviselle siimahännälle? Jos vastasit kyllä niin tässä me olemme: rottapojat Pluto ja Nova.

Olemme arviolta syksyllä 2017 syntynyt kaksikko, jolta ei vauhtia ja uteliaisuutta puutu. Olemme rohkeita ja vähän rämäpäisiäkin, mutta emme varsinaisesti sylittely- tai silittelyrottia. Kiipeämme kyllä syliin muun touhuilun ohella ja ruoalla meidät saa tekemään melkein mitä tahansa. Vilkkaan luonteemme takia emme ole lasten lemmikkejä, vaan etsimme yhteistä kotia, jossa meillä on paljon tilaa ja jossa käsittelystämme vastaa jo vähän kokeneempi rottaihminen. Jos kuulostamme sinulle sopivalta kaksikolta, niin ota pikaisesti yhteyttä Pesun ihmisiin.Vauhdikkain terveisin, Pluto ja Nova

Luovutusmaksu: yhdessä 20 euroa
Sijainti: Ylöjärvi