Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Jumpsista vaan!  Olemme ihastuttavan suloiset sisko ja sen sisko,  luppakorvaiset leijonanharjan omaavat Kaneli (tummempi) ja Pulla (vaaleampi). Olemme melkein kuin pääsiäispupuja, synnyimme huhtikuussa ja seuraavana syntymäpäivänämme täytämme 3 vuotta. Olemme valmiita muuttamaan täältä tilapäiskodistamme ihastuttamaan toisiakin ihmisiä. 
Meille maistuu heinä hyvin, pellettiä syömme aktivointipallosta ja koirien aktivointilaudasta ja tuoreruokaa saamme maltillisesti. Kuulemma meille kannattaa antaa sallittua järsimistä ja muutenkin keksiä meille tekemistä, ellet halua että remontoimme asuntosi uuteen uskoon.Olemme hieman tehneet tuttavuutta täällä asuviin kissoihin. Tai ei ihan kaikkiin niihin, mutta muutamaan. Kauheasti emme anna heidän häiritä eloamme, mutta Kaneli kyllä terhakkaasti näyttää kissoille mikä on sopiva etäisyys, etteivät ihan iholle tule. Rauhallisella totuttamisella ja valvotusti voisimme hyvinkin elellä kissojenkin kanssa.

Luovutusmaksu: yhdessä 140 €
Sijainti: Tampere