Muut lemmikit

Jos olet kiinnostunut tarjoamaan eläimelle kodin, katso ohjeet täältä »

Huom! Otathan huomioon, että kani, kuten muutkaan eläimet, ei ole häkkieläin. Kanilla on valtava liikunnantarve eikä se saa toteuttaa lajiominaista käyttäytymistä, jos se joutuu istumaan häkissä. Katso ennen eläimen hankintaa brittiläisen kaniyhdistyksen RWAF:n (Rabbit Welfare Association & Fund) video »
Pontus ja Putrina


Jumpsista vaan!  Olemme ihastuttavan suloiset sisko ja sen sisko,  luppakorvaiset leijonanharjan omaavat Kaneli (tummempi) ja Pulla (vaaleampi). Olemme melkein kuin pääsiäispupuja, synnyimme huhtikuussa ja seuraavana syntymäpäivänämme täytämme 3 vuotta. Olemme valmiita muuttamaan täältä tilapäiskodistamme ihastuttamaan toisiakin ihmisiä. 
Meille maistuu heinä hyvin, pellettiä syömme aktivointipallosta ja koirien aktivointileluista ja tuoreruokaa saamme maltillisesti. Olemme hyvin persoja pelletin perään, ja taidokkaasti syömme niitä erilaisista aktivointihärpäkkeistä.
Olemme erikoistuneet sisustamiseen ja remontin edistämiseen. Täällä tilapäiskodissamme olemme poistaneet maalia seinästä ja päivittäin kuorrutamme valtakuntamme heinällä ja millä vaan materiaalilla mitä vaan saamme käpäliimme. Tästäkin huolimatta emme aio muuttaa paikkaan jossa meidän eloamme ja vapauttamme toteuttaa sisustusideoitamme rajoitettaisiin häkkiin sulkemisella, vaan uudella kodilla on oltava muita vaihtoehtoja: joko tehdä parhaansa estääkseen jotenkin moiset puuhat, tai ruveta miettimään seinien uudelleenmaalausta ja varautua ahkeraan heinän siivoamistarpeeseen.

Olemme hieman tehneet tuttavuutta täällä asuviin kissoihin. Kauheasti emme anna heidän häiritä eloamme, mutta Kaneli kyllä terhakkaasti näyttää kissoille mikä on sopiva etäisyys, etteivät ihan iholle tule. Rauhallisella totuttamisella ja valvotusti voisimme hyvinkin elellä jatkossakin kissojen kanssa. Hoitotoimenpiteisiin suhtaudumme hämmästyttävän rauhallisesti eli voisimme olla soveliaita elämään myös sellaisten ihmisten kanssa joilla ei ole (vielä) pitkää kanikokemusta. Kanelilla on etuhampaat hieman vinossa, ainakaan toistaiseksi asia ei mitnekään vaivaa mutta hampaita on tästäkin syystä, toki myös ylipäätään, seurattava.

Tervetuloa tutustumaan meihin, ja kuka ties, ehkä me muutamme remontoimaan ja sisustamaan juuri sinun kotiasi?!

Luovutusmaksu: yhdessä 140 €
Sijainti: Tampere