Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Komea kokomusta kastroimaton urosmarsu Jalmari-marsu tarvitsee uuden kodin.

Jalmari on kymmenen kuukaden ikäinen ja kaipaa kovasti lajitoverin seuraa, muttei tule toimeen toisen aikuisen uroksen kanssa. On erityisen tärkeää, että uudessa kodissa Jalmarilla on sopivaa marsuseuraa ja tilaa päivittäiseen jaloitteluun.

Poika on aiemmin asunut sopuisasti naarasmarsun kanssa. Vaikka Jalmari ei ole sylikesy, kynsien leikkaaminen ja muut hoitotoimenpiteet eivät tuota ongelmia. Jalmari ei käsiteltäessä yritä purra.

Poika on utelias ja pitää erityisen paljon hyvästä heinästä ja paprikasta. Jalmari onkin tottunut syömään monenlaisia kasviksia kuivaruuan sijaan. Marsun mukana tulee kasvattajan todistus.

Jalmari saa asua meillä Tampereen Hervannassa niin kauan kunnes sopiva koti löytyy. Anna Kylmänen puh. 040 820 8881, anna.kylmanen (a) hotmail.com