Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa Koditon kissa

Mau! Nimeni on Jellu ja olen kesällä 2016 syntynyt tyttökissa.

Sain palvelijoiltani viimein luvan etsiä itselleni uuden kodin. He ovat käyneet kovin vanhoiksi ja vaivaisiksi, eivätkä oikein jaksa enää viihdyttää minua. Se on aika ärsyttävää, ja olenkin alkanut pomottamaan heitä.

Olen vielä nuori ja energinen ja tykkään leikkiä kovasti. Olen myös ulkoillut jonkin verran, mutta he eivät uskalla päästää minua pimeällä ulos. Nyt syksyllä onkin aika kurjaa, kun ei ole leikkikaveria ja joudun olemaan sisällä. Pidän huomiosta ja silityksestä, ja välillä minua tulee kantaa sylissä ympäri asuntoa. Tulen tavallisesti seurustelemaan, eli viihdyn palvelijoideni kanssa samassa huoneessa, harvoin olen yksin missään.

Pentukodissani oli paljon kissoja ja koiria, ja viihdynkin sukulaisten koirien kanssa, vaikka ne harvoin minua käyvät moikkaamassa. Voisikin siis olla kiva saada koirakaveri uudessa kodissani, tai edes yksi kissa. Ulkoilu olisi plussaa, mutta jos saan seuraa sisällä, niin mikäs siinä ollessa.

Olen luonteeltani aika tomera, ja olisi hyvä, ettei uusi palvelija pienistä hermostu, vaan tuntee kissojen jekut. Ja olen muuten sisäsiisti, haluatte kuitenkin tietää. Tunnen oman nimeni sekä lempinimeni Kisun. Tykkään, kun minulle jutellaan ja yleensä pulisen takaisin. Imuria inhoan, ja välillä olen vähän epäileväinen uusia asioita kohtaan, mutta uteliaisuus voittaa pian. Olen vieraskorea ja tulen aina ovelle moikkaamaan, kun ovikello soi.

-----------------------------------

Kerro, millainen koti sinulla on Jellulle tarjota. Luovutamme hänet vain joko koiran tai kissan kaveriksi. Meillä ei ole tiedossa, tuleeko Jellu lasten kanssa toimeen. Jellu on leikattu, rokotettu, madotettu ja hänet on lääkärissä todettu terveeksi. Kissa on hyvin hoidettu ja luopuminen hänestä on ikävää.

Valitettavasti isovanhempani eivät äkillisesti heikentyneen terveydentilan vuoksi voi enää taata kissan vaatimaa huomiota ja virikkeitä. Luovutusmaksu on 100 €. Rokotuskortin saa mukaan. Jellu asuu tällä hetkellä Pirkkalassa Suupalla.

Yhteystiedot: Lotta Matikainen: Lotta.matikainen (a) tuni.fi