Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

6–vuotias leikattu tyttökissa ”Tyty” etsii rauhallista kotia, jossa ei ole lapsia tai muita eläimiä. Vanhempi, rauhallinen toinen kissa voisi olla hyvinkin mahdollinen.

Tyty on elänyt nyt usean kissan ja kahden aikuisen perheessä, mutta viimeisin tulokas (pentu) oli ilmeisesti liikaa, ja Tyty alkoi reagoida pissaamalla eri paikkoihin ja hyökkimällä pennun päälle. Tulokkaan ollessa kokeilunomaisesti poissa, tilanne palautui rauhalliseksi.

Tytyllä on kaunis silkkinen turkki, vihreät silmät ja vieno ääni. Ei ole sylikissa, mutta pitää silittelystä, kunhan se tapahtuu hänen aloitteestaan. Tyty rakastaa päiväunia lämpimän takan päällä, pahvilaatikoita, kanniskelua kassissa ja kissanmaitoa. Tyty pelkää esimerkiksi kovia ääniä ja vieraita ihmisiä.

Kuitenkin Tytyssä on myös säpäkkyyttä ja osaa kertoa mielipiteensä. Vaikka Tyty on siro, kaikenlainen ruoka maistuu ja ruoka-aikana keimaillaan kuin näytöslavalla. Muiden kissojen seuraan ei Tyty kummemmin hakeudu. Olennaista uudessa kodissa olisi, että Tyty ei kokisi olevansa ahdisteltu, vaan saisi olla omissa oloissaan halutessaan. Vessa-asiat sujuvat hyvin, tosin korkeareunainen tai katollinen astia on tarpeen, sillä pissat tehdään välillä korkealle ;)

Terveysongelmia Tytyllä ei ole ollut. Hammaskiven poisto ja rokotukset on hoidettu säännöllisesti. Tytyn pentuajasta ja -kokemuksista ei ole tietoa, sillä Tyty kirjaimellisesti tuli ovellemme hieman alle 1-vuotiaana. Helppo elämä se ei ole ollut päätellen Tytyn varauksellisuudesta. Emme anna Tytyä ulkokissaksi, Tyty ei ole tottunut myöskään valjaisiin.

Tyty asuu Ylöjärvellä. Luovutusmaksu 70 €. Yhteydenotot piacmsolin (a) gmail.com