Yksityiset kodinetsijät

Tällä sivulla ilmoitetut eläimet eivät ole Pesu ry:n hoidossa, vaan niiden uudelleensijoitusta hoitaa yksityinen henkilö, jonka yhteystieto on ilmoituksessa. Pesu ry ei osallistu eläimen luovutukseen tai hoitoon. Eläimen luovuttaja ja uusi koti sopivat luovutusehdoista keskenään.

Voit ilmoittaa kodin tarpeessa olevasta eläimestä tällä sivulla. Emme julkaise eläinsuojeluyhdistyksen arvojen vastaisia ilmoituksia.
Tarkemmat tiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ohjeita uuden kodin etsimiseen:
Ilmoituksen laatiminen  (.doc-tiedosto)
Kun alat etsiä lemmikillesi kotia  (.doc-tiedosto)

Koditon kissa

Nelli-kisulle tarvittaisiin allergian takia pysyvä, rakastava koti, jossa viettää loput kissanpäivät.

Nelli on pieni ja söpö, joten tätä on vaikea uskoa, mutta hän on jo 10-vuotta vanha. Eli vahvasti keski-ikäinen. Nelli on leikattu tyttökissa, asuu nyt Tampereella tilapäiskodissa.

Nelli kaipaa valtavasti ihmisseuraa ja rapsutuksia, toki myös leikitystä. Muita eläimiä tai ihmislapsia Nelli ei oikein siedä kun ei ole tottunut. Tykkää tulla myös syliin silloin, kun se hänen korkeudelleen sopii. Ja nukkuu mielellään vieressä.

Stressaantuneena Nellillä on ollut vatsavaivoja, mutta tällä hetkellä tilanne on hyvä, kun hoitopaikassa on saanut elää mukavasti. Ulkoilu on Nellistä turhan pelottavaa, eli hän pysyy sisäkissana, tai ehkäpä valjaissa ulkoilua Nelli voisi vielä harkita.

Toivon, että voisin jatkossakin käydä Nelliä katsomassa, ja hoitaisin kisua mielellään esim. uuden omistajan lomien aikana mahdollisuuksien mukaan.

Ota yhteyttä: leenatuutijarvi (at) gmail.com tai 040 7610 387 (tavoitettavissa parhaiten ilta-aikaan).